۳۵۹۷۶۳
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

چند گام مؤثر برای پیشگیری از حملات میگرن

مشخصۀ میگرن مزمن عبارت است از حملات سردرد با خصوصیات میگرن، در حداقل ۱۵ روز در ماه به مدت حداقل سه ماه، به شرط آن كه این سردرد مزمن به علت مصرف بیش از حد داروهای مسکن برای درمان میگرن حاد نباشد.

وب سایت آوای سلامت: مشخصۀ میگرن مزمن عبارت است از حملات سردرد با خصوصیات میگرن، در حداقل ۱۵ روز در ماه به مدت حداقل سه ماه، به شرط آن كه این سردرد مزمن به علت مصرف بیش از حد داروهای مسکن برای درمان میگرن حاد نباشد.

میگرن اگرچه یک اختلال ناتوان‌کننده است و بر کیفیت زندگی تاثیر منفی می‌گذارد اما شما می‌توانید با ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی فعال، مدیریت و کنترل بهتر علائم این عارضه را تجربه کنید. البته همیشه مشاوره با پزشک متخصص برای کنترل بهتر علائم میگرن ضروری است و حتی در صورت عود علائم باید با مراکز فوریت های پزشکی در تماس بود:
چند گام مؤثر برای پیشگیری از حملات میگرن

آگاهی از محرک‌ها: تاثیرات میگرن روی همه مبتلایان یکسان نیست و به طور قابل توجهی از فردی به فرد دیگر می تواند متفاوت باشد. درک این که کدام محرک در شما باعث شروع و تشدید علائم میگرن می شود، در کنترل بهتر آن نقش کلیدی دارد. محرک های رایج میگرن عبارتند از: استرس عاطفی، قاعدگی، تغییرات هورمونی در زنان، پرش از وعده های غذایی، تغییرات آب و هوا، خواب نامنظم، بوهای تند، چراغ ها و دیگر محرکات بصری، صداهای ناگهانی، دود، ورزش بیش از حد و...

اجتناب از غذاهای محرک: در افرادی که مستعد میگرن هستند یک سری غذاها وجود دارند که اغلب سبب تحریک سردرد می شوند، از قبیل: محصولات لبنی پرچرب، شکلات، تخم مرغ، مرکبات، گوشت، بادام زمینی، گوجه فرنگی، پیاز، ذرت، گندم ( به شکل نان، پاستا و...).

همچنین برخی از نوشیدنی‌ها و افزودنی‌ها ممکن است از بدترین محرک‌ها برای تشدید میگرن باشند از جمله: نوشیدنی‌های الکلی، کافئین از جمله قهوه و چای و کولا، مونوسدیم گلوتامات، آسپارتام (نوعی شیرین‌کننده مصنوعی) و نیتریت‌ها.

بهبود کیفیت خواب: کمبود خواب و میگرن با هم ارتباط دارند، بنابراین: هنگامی که در بستر هستید، موزیک گوش ندهید و کتاب نخوانید.
  • چهار ساعت قبل از خواب، چیزی نخورید و دو ساعت قبل از خواب، چیزی ننوشید.
  • شب، سر ساعت معینی به رختخواب روید و ۸ ساعت خواب شبانه داشته باشید.
استفاده از مکمل‌ها: بنا بر مطالعات، استفاده از مکمل ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین به میزان 400 میلی‌گرم در روز به طور قابل توجهی باعث کاهش حملات میگرن می‌شود. کوانزیم کیوتن نیز از جمله مکمل‌های دیگر برای پیشگیری از حملات میگرنی است. البته قبل از استفاده از این مکمل‌ها حتما با پزشک مشورت کنید.

ورزش منظم: ورزش منظم می‌تواند تعداد و شدت حملات میگرنی را کم کند. اگر سه روز در هفته و هر بار 40 دقیقه ورزش‌های منظم قلبی را انجام دهید، همانند داروها باعث کاهش تعداد و شدت حملات میگرنی خواهد شد. راه رفتن روی تردمیل، نمونه‌ای از ورزش‌های قلبی است.

کنترل استرس: بسیاری از افرادی از طریق کنترل استرس می‌توانند سردرد و میگرن خود را درمان کنند. اگرچه نمی‌توان وقایع پراسترس زندگی را حذف کرد اما امکان تغییر در نحوه برخورد با این وقایع وجود دارد. تکنیک‌هایی مثل مدیتیشن، ماساژ و یوگا از جمله روش‌هایی هستند که می‌توانند به کنترل استرس کمک موثری کنند.

داروها: داروهای غیر استروئیدی و ضد التهابی، مثل آسپرین و ایبوبروفن برای درمان بسیاری از سردردها مفید است. اما از مصرف بیش از حد و ‌طولانی‌مدت این داروها باید اجتناب کرد زیرا استفاده درازمدت آنها نتیجه عکس دارد. برای درمان سردردهای میگرنی متوالی بهتر است به پزشک مراجعه کنید. هر نوع سردرد غیر معمولی و شدید که بیش از دو سه روز ادامه دارد باید توسط پزشک متخصص بررسی شود. همچنین اگر الگوی سردرد دچار تغییر شده یا محرک جدیدی برای سردرد ایجاد شده به پزشک اطلاع دهید. چنانچه به همراه سردرد علائمی نظیر دوبینی، گیجی و منگی، سفتی گردن و تب بروز کرده سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج