دکتر شریعتی هم اگر به مردم توهین کرده، بیخود کرده
دوئل فراستی- دهنمکی بر سر اخراجیها
در بخشی از برنامه «هفت» که جمعه شب گذشته از شبکه سه سیما پخش شد، هنگام بررسی فیلمهای اکران بهار، نقد فیلم «اخراجیها ۳» بار دیگر خبرساز شد.
دهنمکی بی توجه به این واقعیت که بر خلاف رویه دو برنامه اخیر «هفت» در نقد فیلمهای اکران بهار، فقط به او اجازه داده شده روی خط بیاید و جواب منتقدان را بدهد، از رویه نقد یکسویه و بدون حضور صاحب اثر در این برنامه انتقاد کرد.
در ادامه بحثهای صورت گرفته چیزی بیش از آنچه دو ماه قبل در نقد «اخراجیها ۳» روی آنتن شبکه سه و برنامه «هفت» رفت نبود به جز آنجایی که مسعود فراستی بار دیگر با مطرح کردن قضیه توهین شخصیت مثبت فیلم «اخراجیها ۳» به مردم، به نکوهش آن پرداخت.
اما دهنمکی ضمن رد این برداشت فراستی، شائبه توهین شخصیت مثبت فیلم به مردم را کاملا نادرست خوانده و با ذکر نقل قولهایی از امام حسین (ع) و دکتر شریعتی که در آن رفتار برخی مردمان مورد نکوهش قرار گرفته استفاده از این نوع ادبیات را امری عادی خواند.
و درست اینجا بود که لحظه مناقشه برانگیز اولین برنامه «هفت» فصل تابستان شکل گرفت. مسعود فراستی با رد سخنان دهنمکی گفتار بزرگانی چون امام حسین (ع) و دکتر شریعتی را همواره در راستای تکریم مردم خوانده و در برابر اصرار دهنمکی که عقیده داشت دکتر شریعتی جمله مورد نظر را گفته است، تاکید کرد حتی اگر دکتر شریعتی هم بر ضد مردم حرف زده و به آنها توهین کرده، بیخود کردهاست.
این جمله فراستی، دهنمکی را عصبانی کرد و اگر جیرانی طبق معمول سر و ته قضیه را هم نمیآورد، معلوم نبود ادامه این جدال به کجا بیانجامد.
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر