۳۵۸۱۳
۲ نظر
۵۰۰۷
۲ نظر
۵۰۰۷
پ

ايران هسته ای اوباما را پير می كند! +عکس

نشريه آمريكايي بلومبرگ بيزنس ويك با درج تصويري از اوباما چهره چهار سال آينده اوباما را نشان داد كه در آن نشانه هاي كهولت سن و پيري زودرس نمايان است.

روزنامه کیهان: يك سايت خبري آمريكايي با انتشار عكس پيري زودرس، چهره باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا در سال ۲۰۱۶ را پيش بيني كرد.



نشريه آمريكايي بلومبرگ بيزنس ويك با درج تصويري از اوباما چهره چهار سال آينده اوباما را نشان داد كه در آن نشانه هاي كهولت سن و پيري زودرس نمايان است.

اين سايت خبري پرونده هسته اي ايران، وضعيت نابسامان اقتصادي و امنيت آمريكا در جهان را از جمله مشكلات پيش روي اوباما ذكر و اعلام كرد كه با توجه به اين مشكلات ديدن چنين چهره اي از اوباما در سال ۲۰۱۶ دور از ذهن نخواهد بود.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسين

    به آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر.
    (شهید دکتر بهشتی)

  • احمد

    هه چه باحال فتوشاپش کردن! نه بابا این آمریکایی پیرشون هم جونه! کارتر رو ببیند...! عمرش از اسرائیل هم بیشتر..! شاید 50 سال دیگه اوباما این شکلی بشه! هه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج