پنتاگون خبر داد:
حمله جنگنده های ایران به پهپاد آمریکایی
آمریکا از حمله جنگنده های ایرانی به یک فروند هواپیمای بدون سرنشین این کشور خبر داد.
جورج لیتل سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد جنگنده های ایران در هفته گذشته چند گلوله به سمت هواپیمای بدون سرنشین آمریکا شلیک کرده اند.
به گفته پنتاگون این هواپیمای بدون سرنشین و غیر مسلح آمریکا، هنگام تیراندازی، در حال پرواز شناسایی بر فراز آب های بین المللی خلیج فارس بود اما به آن آسیبی نرسید و توانست به سلامت به پایگاه خود بازگردد.
این حادثه در حدود ساعت ۴ و ۵۰ دقیقه بامداد به وقت شرق آمریکا در روز اول نوامبر گذشته روی داد و باراک اوباما رئیس جمهور و "لئون پانه تا" وزیر دفاع آمریکا نیز از این موضع اطلاع یافتند.
دو جنگنده ایرانی مهاجم به هواپیمای بدون سرنشین آمریکا از نوع سوخو - ۲۵ بودند. هواپیمای آمریکایی نیز حدود ١٦ مایل دریایی (نزدیک به ٣٠ کیلومتر) با خط ساحلی ایران فاصله داشته است.
وزیر دفاع ایران: پهپاد آمریکایی از حریم ایران فرار کرد/ پیگیری حقوقی میکنیم
سردار احمد وحیدی گفت: این تجربه و نیز سوابق قبلی حاکی از آن است که جمهوری اسلامی ایران با هوشیاری لازم، همه تحرکات را به طور دقیق رصد کرده و با اقتدار موثر، اقدامهای قاطع، لازم و به موقع را معمول خواهد کرد.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از همه ظرفیتهای ذیربط از جمله مراجع ذیصلاح بینالمللی موضوع را در دست پیگیری دارد.
نظر کاربران
هه هه هه ...
زنده باد بچه ها...همینکه این موشهای کثیف رو رهگیری میکنید و اجازه تجاوز به حریم ایران بهشون نمیدید خودش ضدحال براشون هست..دیگه وقتی سالم میگیرید مینشونیدشون که میخوان بترکن از عصبانیت