۳۵۳۸۹
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

«ونیز» ایتالیا غرق شد +عکس

شهر «ونیز» در ایتالیا درپی بارش زیاد باران و آب‌گرفتگی معابر، در حالت اضطرار است.

خبرگزاری ایسنا: شهر «ونیز» در ایتالیا درپی بارش زیاد باران و آب‌گرفتگی معابر، در حالت اضطرار است.



دولت ایتالیا به‌دلیل بارش باران در دو روز اخیر در شهر ونیز، وضعیت اضطراری اعلام کرد. بارش باران در مدت ۱۵ ساعت در این شهر باعث شد که آب جاری در کانال‌ها و خیابان‌ها تا حدود یک‌ونیم متر افزایش یابد و مانع عبور شهروندان و تعداد زیادی از جهانگردان شود.



در پی این واقعه، دولت ایتالیا و شهرداری ونیز به حالت آماده‌باش درآمد و وضعیت اضطراری اعلام شد.



ونیز، جزیره‌ای در شمال ایتالیاست که در میان دریای آدریاتیک قرار دارد. این شهر تاریخی سال‌هاست که به آرامی در حال فرورفتن به زیر آب دریاست، به‌طوری که در سال ۶۳ میلادی در حال غرق شدن بود، ولی نجات پیدا کرد. تاکنون طرح قابل اجرا و مناسبی برای جلوگیری از این معضل ارائه نشده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فی فی

    چقدر تیترت زشته برترین ها!!!

  • سپیر

    این شهر محکوم به غرق شدنه ؛ کاش بشه قبل از غرق شدنش بتونم یه سفر برم اونجا!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج