پیکر عباس کیارستمی به کانون رسید
در آستانهی آغاز مراسم آیین بدرقه عباس کیارستمی، پیکر این هنرمند سرشناس به محل برگزاری مراسم واقع در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان رسید.
این مراسم رسمی که اجرای آن را پرویز پرستویی برعهده دارد، دقایقی دیگر آغاز خواهد شد و قرار است برخی چهرههای هنری دربارهی این کارگردان سرشناس سینما سخنرانی کنند.
و پس از پایان مراسم مقابل کانون، پیکر «خالق خانه دوست کجاست؟» برای خاکسپاری به لواسان منتقل میشود.
حجتالله ایوبی رییس سازمان سینمایی و حجت الاسلام دعایی مدیر مسوول روزنامه اطلاعات از دقایقی پیش از آغاز مراسم، به کانون آمدهاند.
رخشان بنیاعتماد، اصغر فرهادی، علی رفیعی، سیفالله صمدیان، بهمن فرمانآرا، داریوش فرهنگ، نیکی کریمی، مریلا زارعی، عادل بزدوده، نادر مشایخی، جهانگیر کوثری،باران کوثری،ابراهیم مختاری،حبیب رضایی، جعفر پناهی،همایون اسعدیان،حسین پاکدل،عاطفه رضوی،حسن پورشیرازی، بیتا فرهی، رویا نونهالی، منوچهر شاهسواری،مازیار میری،محمدرضا مویینی،امیر اثباتی، الهام پاوهنژاد و.... از جمله هنرمندان حاضر در این برنامه هستند.
بنیاعتماد سخنگوی ستادی که برای بدرقه کیارستمی تشکیل شده است،در جدیدترین اظهاراتش به ایسنا در پاسخ به اینکه آیا مراسمی خاصی در لواسان برای تدفین پیش بینی شده است، گفته بود: به دلیل محدودیت مکانی آرامستان واقع در لواسان، این مراسم بصورت خصوصی و صرفا توسط خانواده، تعدادی از وابستگان نزدیک انجام خواهد شد.
کیارستمی که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و در ماههای اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش ۸ تیر ماه برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت، ۱۴ تیر ماه درگذشت و پیکرش به ایران منتقل شد.
این هنرمند در هفتم اردیبهشت هنگام ترخیص از بیمارستان در آخرین گفتوگویش با ایسنا گفته بود: من امروز از بیمارستان مرخص میشوم، اما این مرخصی به معنای بهبودی کامل نیست. ۵۰ روز در بیمارستان بودهام و امیدوارم بتوانم پروسه بهبودیام را در خانه ادامه دهم.
رییس کل سازمان نظام پزشکی به تازگی در پی برخی نقطهنظرات و انتقادات دربارهی مراحل درمان کیارستمی، طی نامهای به معاون و دادستان انتظامی نظام پزشکی برای پیگیری و رسیدگی به پرونده پزشکی این هنرمند دستور داد.
کیارستمی در کارنامهی فیلمسازیاش ساخت فیلمهای کوتاه «نان و کوچه»، «زنگ تفریح»، «تجربه»، «دو راه حل برای یک مساله» و .. و فیلمهای بلند «گزارش» ۱۳۵۶، «اولیها» ۱۳۶۲، «خانهی دوست کجاست؟» ۱۳۶۵، «مشق شب» ۱۳۶۶، «کلوزآپ، نمای نزدیک» ۱۳۶۸، «زندگی و دیگر هیچ» ۱۳۷۰، «زیر درختان زیتون» ۱۳۷۳، «طعم گیلاس» ۱۳۷۶، «باد ما را خواهد برد» ۱۳۷۷، «ABC آفریقا» ۱۳۷۹ را دارد.
این خبر تا پایان برگزاری مراسم در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان بروزرسانی خواهد شد.
ارسال نظر