حرکت خودجوش پرویز پرستویی + عکس
همت خودجوش چندتن از رزمندگان جنگ و «پرویز پرستویی» و با هدف کم کردن آلام تمامی کودکان و نوجوانان مناطق زلزلهزده، هفتمین جشنواره دانشآموزی فیلم دفاع مقدس برگزار شد.
هدف از برگزاری این جشنواره (با دوری از تکلف و شعارهای همیشگی)، گردهمایی و حضور فرد فرد تمامی دانشآموزان آسیب دیده حتی از دورترین و صعبالعبورترین مناطق، با اجرای برنامههای بسیار شاد و در عین حال آموزنده برای بازگرداندن روحیه امید و نشاط در آستانه سال تحصیلی جدید برای فرزندان این نقاط بلادیده از ایران زمین بود تا بتواند پیام پایداری در سختی و امید به آینده را که از دستاوردهای همیشگی فرهنگ دفاع مقدس میباشد بصورتی نوین و غیرشعاری در سطح منطقه منتشر و این نوجوانان و کودکان را که بسیاری از آنان به علت حضور در روستاهای دورافتاده منطقه هرگز به سینما و تماشای دسته جمعی فیلم نرفته بودند با تجربهای نو و فرحبخش روبرو کند.
از قسمتهای اصلی این جشنواره، اجرای سرودهای دسته جمعی از جمله (ای ایران) توسط دانشآموزان با همراهی «پرویز پرستویی» و «نورالدین عافی»، راوی آذری کتاب (نورالدین پسر ایران) و نمایش فیلم طنز دفاع مقدسی (تخم مرغ جنگی) به همراه انیمیشن (شکرستان) و برگزاری مسابقات صمیمی، همراه با اهدا جوایزی همچون عروسک شخصیتهای «شکرستان» و وسایل تحصیلی مورد نیاز این عزیزان بود، که تماما با شور و استقبال این آینده سازان کشور روبرو شد.
در ادامه نیز «پرویز پرستویی» به معرفی و ذکر عبرتهایی از خواندن کتابهای دفاع مقدسی از جمله نورالدین پسر ایران، دا، بابا نظر، کوچه نقاشها، شنام، پایی که جا ماند و بچههای کفیشه)میپرداخت و با دعوت از «نورالدین عافی» بر روی صحنه، این اسطوره زنده آذربایجانی دفاع مقدس را به حاضران هم استانیاش معرفی میکرد تا به ذکر خاطراتی شیرین و در عین حال عبرتانگیز و امیدبخش بپردازد.
در انتهای هر مراسم نیز به تمامی معلمانی که به همراه شاگردانشان در مراسم شرکت کرده بودند، کتب معرفی شده هدیه داده میشد تا در آینده و با مطالعه بیشتر، این فرهنگ انسانساز را هرچه بهتر به آنان منتقل کنند.
از دیگر هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره می توان به «مالک سراج»، «کورش سلیمانی» و «علی صالحی» نیز اشاره کرد.
خوشبختانه در طی دوازده روز برگزاری جشنواره که در دو سانس مدرسهای صبح و بعدازظهر (که در بیشتر مواقع بصورت همزمان در دو شهر برگزار میشد) برگزارکنندگان برنامه توانستند قریب به اتفاق تمامی دانشآموزان روستایی و شهری منطقه گسترده زلزله زده ارسباران را با طی مسافتهای چند ساعته بصورت رایگان در این جشنواره شرکت داده و پذیرایی کنند.
در انتها و در جمعبندی از نظرات معلمان و دانش آموزان و اولیاء و مسئولین محلی مشخص شد که جشنواره در تامین اهداف انسانی، اسلامی و ملی خود برای شادی بخشی و ارتقا روحیه در منطقه کاملا موفق بوده و همگی شرکت کنندگان با شعف زیاد خواستار تکرار چنین جشنوارههایی در آیندهای نزدیک شدند.
این جشنواره همچون شش دوره گذشته با دبیری «سعید سیاح طاهری» از جانبازان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس و با مدیریت «حبیب احمدزاده» برگزار شد.
پشتیبانان اصلی برگزاری این جشنواره مردمی عبارت بودند از جشنواره فیلم مقاومت، بنیاد فرهنگی روایت، حوزه هنری، سازمان تبلیغات اسلامی، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، نواحی مقاومت سپاه عاشورا در منطقه ارسباران، بسیج هنرمندان، انتشارات سوره مهر، دانشگاه هنر، واحد انیمیشن حوزه هنری، معاونت هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استانداری و ادارات آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، فرمانداریها و شهرداریها و بخشداریهای مناطق اهر، هریس، ورزقان، هوراند ، خواجه، خاروانا و روستاهای تابعه...
نظر کاربران
مرسی از پرستویی و سایر دوستان که این کار را کردن.
ستاره مرام و معرفت ایران توئی
کارشون عالی بود.انشاالله خدا خیرشون بده
آفرین به پرویز پرستوئی
پرستویی رو عشقه
دستشون درد نکنه.
من ميگم اقاي پرستويي اين ايده را داد و تعدادي هم ايشان را همراهي كردند كه اگر از آقاي پرستويي سوال كني شايد بگه از پتانسيلهاي شخصي اش استفاده كرده تا اين اميد را دوباره برگردونه درنهايت اينكه ما هم بيايم ببينيم ما با پتانسيلهامون چه كارهايي ميتونيم براي اين بچه ها يا براي هر يك از همنوعانمان ولو در سطح كوچك حتي در اقوام و فاميلهامون ميتونيم انجام بدهيم.