رایزنی ظریف و اولاند در کاخ الیزه
وزیر امور خارجه کشورمان با رئیسجمهور فرانسه در کاخ الیزه دیدار و گفتوگو کرد.
بررسی آخرین وضعیت قراردادهای امضاء شده بین روسای جمهور ایران و فرانسه، روابط دوجانبه و مسائل منطقهای از عناوین گفتوگوهای دو طرف بود.
ظریف دیروز پس از ورود به پاریس با نمایندگان کشورها و سازمانهای اسلامی دیدار و در ضیافت افطار در رزیدانس سفیر ایران شرکت کرد.
وی همچنین در نشستی غیررسمی با نمایندگان رسانهها و محققان فرانسوی نیز دیدار کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین صبح امروز با «جرالد لارشه» رئیس مجلس سنای فرانسه دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که در دفتر جرالد لارشه انجام شد دو طرف درباره راههای توسعه همکاریها و مسائل منطقهای به ویژه بحران سوریه و عراق گفتوگو کردند.
شرکت در جلسه استماع در کمیسیون امور خارجه، دفاع و نیروهای مسلح سنا، دیدار با بارتلون رئیس مجلس ملی در محل مجلس ملی فرانسه و سخنرانی در موسسه ملی کشورداری آنا از دیگر برنامههای امروز وزیر خارجه کشورمان بود.
وی همچنین پس از دیدار با اولاند با «ژان مارک آیرو» همتای فرانسویاش دیدار خواهد کرد.
به گزارش فارس، رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران عصر چهارشنبه نیز برای دیدار با مقامات هلندی به این کشور سفر خواهد کرد.
لوران فابیوس وزیر خارجه سابق فرانسه پس از توافق وین (برجام) هفتم مرداد ۹۴ به تهران سفر و با ظریف دیدار و گفتوگو کرد.
سفر وزیر خارجه فرانسه به تهران در قالب سفر دوجانبه وزرای خارجه پس از ۱۷ سال انجام شد. البته ایران در سال ۲۰۰۳ میزبان «دومینیک دوویلپن» وزیر خارجه فرانسه بود که این سفر در چارچوب مذاکرات با سه کشور اروپایی انجام شد.
حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان نیز هفتم بهمن ماه ۱۳۹۴ به پاریس سفر و با اولاند در کاخ الیزه دیدار و گفتوگو کرد. در این سفر قراردادهایی به ارزش حدود ۳۰ میلیارد یورو شامل توافقهای همکاری با شرکتهای پژوسیتروئن، ایرباس و توتال امضا شد.
رئیس دستگاه دیپلماسی هفته پیش نیز در دومین سفر دورهایش به نروژ و آلمان سفر کرد. لهستان، فنلاند، سوئد و لتونی نیز مقصد اولین سفر دورهای ظریف به قاره اروپا پس از اجرای برجام بود. البته وزیر خارجه کشورمان پس از اجرای برجام در بهمن ماه سال گذشته نیز سفری دو روزه به بلژیک داشت.
وزیر خارجه پس از اجرای برجام نیز سفری به جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه داشت و در این سفر با مقامات اندونزی، سنگاپور، برونئی، تایلند، نیوزیلند و استرالیا دیدار و راههای گسترش مناسبات پس از اجرای برجام را مورد بحث و گفتوگو قرار داد.
نظر کاربران
اهمیت این سفر ها ب کسی پوشیده نیست و این گونه مناسبات سیاسی با توانایی دستگاه دیپلماسی ایران جایگاه کشورمان را دردنيا ارتقا داده وباعث ازبین رفتن توطیه دشمنان خواهد شد بنظر میرسد اگر روسای جمهور کشورهای ارو پایی به ایران بیایند درنگ سیاسی آنان تاثیر گذار خواهد بود ما افتخار می کنیم به مدیران دستگاه دیپلماسی کشورمان موفق باشند
خسته نباشید مرد کار وعمل خدا قوت