اولین استان های ایران در جعل و کلاهبرداری
استانهای تهرانبزرگ، اصفهان و البرز دارای بیشترین پروندههای جعل و استانهای زنجان، ایلام و خراسانجنوبی کمترین پروندههای جعل را به خود اختصاص دادند.
وی با بیان اینکه از مجموع این پروندههای تشکیل شده در حوزه جعل، ۷۷ درصد از پروندهها منجر به شناسایی و دستگیری جاعل، استفادهکنندگان و غیره شده و از سوی مقامقضایی برای این افراد قرار تامین صادر شد گفت: متهمان حدود ۱۶ درصد از پروندهها نیز شناسایی و پرونده تحویل مرجع قضایی شد.به گفته وی هفت درصد پروندهها در حوزه جعل نیز به نتیجه مثبتی نرسیده و جاعلان دستگیر نشدهاند.
وی با بیان اینکه ۶۰۰۰ نفر به اتهام جعل و همچنین استفادهکنندگان سند مجعول دستگیر شدهاند گفت: برای ۸۰ درصد از این افراد (۴ هزار و ۸۰۰ تن) قرار تامین صادر شده و این افراد به زندان رفتهاند.
امیدی با بیان اینکه در این شش ماه ۲۲ هزار و ۵۰۰ برگ سند، مدرک و مهر جعلی کشف و ضبط شده است، گفت: از این میان ۴۵ درصد اسناد کشف شده مربوط به مدارک و اوراق بانکی، ۱۰ درصد مدارک شناسایی و هویتی، شش درصد مدارک و اسناد شخصی، سه درصد اسناد مالکیت، ۳۳ درصد اسناد وزارتخانههای دولتی و مابقی مدارک تحصیلی جعلی و مهرهای جعلی بود.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری ناجا با بیان اینکه در ۶ ماه اخیر تعداد پروندهها در حوزه جعل نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد افزایش داشته است گفت: علیرغم افزایش پروندهها، میزان کشف، شناسایی و دستگیری متهم شش درصد رشد داشته است.
بیشترین پروندهها درتهران بزرگ
وی در مورد موقعیت جغرافیایی وقوع جرم جعل در کشور گفت: استانهای تهرانبزرگ، اصفهان و البرز دارای بیشترین پروندههای جعل و استانهای زنجان، ایلام و خراسانجنوبی کمترین پروندههای جعل را به خود اختصاص دادند.
امیدی همچنین ضمن تشریح عملکرد شش ماهه معاونت جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا در حوزه جرم کلاهبرداری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ هزار و ۷۰۰ پرونده در حوزه جعل مورد رسیدگی قرار گرفته است که ۶۸ درصد این پروندهها منجر به شناسایی کلاهبردار یا کلاهبرداران شده است.
وی با بیان اینکه متهمان ۲۵ درصد از پروندههای تشکیلشده شناسایی شدهاند گفت: هفت درصد پروندههای کلاهبرداری نیز منتج به نتیجه مثبت نشده است.
امیدی با بیان اینکه در شش ماه گذشته ۶۰۰۰ تن به اتهام کلاهبرداری دستگیر شدهاند گفت: برای سه هزار و ۸۰۰ تن قرار قانونی تامین صادر شده است.
وی در مورد موضوعات پروندههای تشکیل شده در حوزه جعل گفت: ۳۹ درصد پروندهها مربوط به خرید و فروش و اجاره ملک، ۳۹ درصد در حوزه کلاهبرداری در پوشش فعالیت بازرگانی، ۱۰ درصد در پوشش کلاهبرداری خرید اتومبیل، هفت درصد واسطهگری و دلالی در امور قضایی و اداری، پنج درصد مربوط به اجناس بدلی و تقلبی، سه مورد در پوشش استخدام و کاریابی، دو درصد رمالی و فالگیری و یک درصد خرید و فروش موبایل،گذرنامه، فریب در ازدواج و غیره بود.
وی با بیان اینکه جرم کلاهبرداری در مدت شش ماهه با افزایش ۲۶ درصدی در تعداد پروندهها مواجه است گفت: با این حال میزان کشفیات پلیس آگاهی سه درصد افزایش یافته است.
به گفته امیدی تهرانبزرگ، البرز و استان آذربایجانشرقی در صدر بیشترین پروندههای کلاهبرداری و استان ایلام، زنجان و سیستان و بلوچستان دارای کمترین پروندههای جعل و کلاهبرداری بودهاند.
گدایی پیامکی در کشور
رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی گفت: گدایی پیامکی در کشور در حال رخ دادن است و پیام های زیادی با مضمون گدایی پیامکی درکشور ارسال می شود.
سرهنگ مهرداد امیدی می گوید اخیرا افرادی با ارسال پیامک های گروهی اقدام به گدایی پیامکی می کنند و در پیامک ها از هموطنان می خواهند با توجه به نداشتن تمکن مالی مبالغی را به حساب این افراد واریز کنند.
وی ادامه داد: گدایان، شماره حساب یا شماره کارت خود را برای افراد پیامک می کنند و از آنها می خواهند مبالغی را به عنوان کمک به حساب آنها واریز کنند.
رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در ادامه از شناسایی و دستگیر سلطان کلاهبرداری کشور در زندان خبر داد و افزود: این فرد که به دکتر حمید زاده معروف است از داخل زندان اقدام به کلاهبرداری کارت به کارت کرده و به همراه ۶ نفر از همدستانش به ۹۰۰ فقره کلاهبرداری اعتراف کرده است. این متهم سابقه دار به سلطان کلاهبردای معروف است و در زندان روش های کلاهبرداری را به سایر زندانیان اموزش می دهد.
نظر کاربران
ماشاا... تهرانی ها تو همه چیز اولن.
پاسخ ها
میدونی چرا
چون از همه جای ایران میان تو تهران و به اسم تهرانیا تموم میشه
اقا زشته دعوا نکنید.
dg esalat hij jaye iran nist.vali dar kol to ye shahri mese tehran ya esfehan ya mashad va shahrhaye bozorg age ba taghalob zendegi nakoni nimeshe