۳۳۸۹۰۱
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

عقب نشینی عربستان، نفت را گران کرد

عقب نشینی عربستان از کاهش تعمدی قیمت‌ها در بازار منجر به گرانی بهای نفت شد و همزمان با آغاز موج جدید گرانی‌ها، قیمت هر بشکه نفت ایران هم از مرز ۴۵ دلار عبور کرد.

خبرگزاری مهر: عقب نشینی عربستان از کاهش تعمدی قیمت‌ها در بازار منجر به گرانی بهای نفت شد و همزمان با آغاز موج جدید گرانی‌ها، قیمت هر بشکه نفت ایران هم از مرز ۴۵ دلار عبور کرد.

کاهش تولید و ذخیره‌سازی نفت در آمریکا و عقب نشینی عربستان سعودی از کاهش تعمدی قیمت‌ها در بازار منجر به افزایش بهای اکثر شاخص‌های معتبر نفت خام در معاملات منتهی به سه ژوئن در بازار جهانی شده است.

بر این اساس قیمت تمامی شاخص‌های معتبر نفت خام جهان در معاملات منتهی به سه ژوئن ۲۰۱۶ میلادی با افزایش در بازار جهانی همراه شد که نفت خام سنگین صادراتی ایران با یک دلار و ۲۰ سنت و نفت خام شاخص برنت دریای شمال با ۲۴ سنت به ترتیب بیشترین افزایش و کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند.

در معاملات منتهی به سه ژوئن ۲۰۱۶ میلادی، قیمت هر بشکه نفت خام سبد اوپک با ۶۴ سنت افزایش به ۴۵ دلار و ۲۹ سنت رسید، ضمن آنکه بهای هر بشکه نفت خام وست تگزاس آمریکا با ۳۷ سنت افزایش حدود ۴۹ دلار و پنج سنت و بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با ۲۴ سنت کاهش حدود ۴۸ دلار و ۵۳ سنت در بازار معامله شده است.

علاوه بر این، قیمت هر بشکه نفت خام شاخص دوبی با ۵۰ سنت افزایش به ۴۶ دلار و ۲۰ سنت و بهای هر بشکه نفت خام عمان با ۵۰ سنت افزایش به ۴۶ دلار و ۱۴ سنت رسیده است.

همزمان با افزایش قیمت اکثر شاخص‌های نفتی جهان، بهای نفت خام‌های سبک و سنگین صادراتی ایران هم در بازار گران شد به طوری که قیمت هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران با یک دلار و پنج سنت افزایش حدود ۴۵ دلار و ۶۵ سنت در بازار داد و ستد شده است.

از سوی دیگر قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران هم با یک دلار و ۲۰ سنت افزایش حدود ۴۳ دلار و ۵۹ سنت در بازار جهانی معامله شده است.

در مجموع از ابتدای سال‌جاری میلادی تاکنون متوسط قیمت هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران ۳۴ دلار و ۹۴ سنت و بهای هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی حدود ۳۲ دلار و ۵۱ سنت بوده است.

به گزارش مهر، اجماع نصفه و نیمه اعضای اوپک پس از برگزاری نشست ۱۶۹ این سازمان در وین به منظور مدیریت بیشتر قیمت ها در بازار، عقب نشینی عربستان سعودی از دست کار و کاهش تعمدی قیمت طلای سیاه در بازارهای آسیایی و اروپایی و کاهش تولید و ذخیره سازی نفت در آمریکا را می توان از مهمترین دلایل افزایشی قیمت نفت در بازار در معاملات منتهی به سوم ژوئن سال جاری میلادی عنوان کرد.

از این رو با کاهش ٦ هزار بشکه‌ای تولید نفت آمریکا در ماه مارس سال ۲۰۱۶ میلادی، تولید نفت این کشور برای ششمین ماه پیاپی کاهش یافته است.

براساس اطلاعاتی که اخیرا از سوی اداره اصلاعات انرژی آمریکا (EIA) منتشر شده، تولید نفت آمریکا در ماه مارس با کاهش ٦ هزار بشکه ای به ٩ میلیون و ١٣٠ هزار بشکه در روز رسیده است.

در این بین تولید نفت در ایالت‌های تگزاس، داکوتای شمالی و نیومکزیکو کاهش یافته این در حالی است که تولید در ناحیه خلیج مکزیک افزایش یافته است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میرزا

    عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد، عربستان را با سلاح خودش باید تنبیه کرد و هرگز به اون اعتماد نکرد،

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج