روحانی: توقیف اموال ایران دزدی آشکار است
رئیسجمهور رأی دادگاهی در آمریکا مبنی بر توقیف حدود ۲ میلیارد دلار از داراییهای ایران را دزدی آشکار و رسوایی بزرگ حقوقی برای آمریکا و به مفهوم ادامه خصومت علیه ملت ایران دانست.
حسن روحانی روز چهارشنبه و در جلسه هیأت دولت اظهارداشت: اینکه دادگاه یا قوه مقننه در گوشهای از دنیا بخواهد برای حقوق و اموال ملت ایران تصمیمی بگیرد، کاملاً غیرقانونی و برخلاف حقوق بینالملل و مصونیتی است که بانکهای مرکزی از نظر حقوقی در دنیا دارند.
روحانی با تأکید بر اینکه آنها باید بدانند حقوق ملت ایران قابل تعرض و چپاولگری نیست، افزود: هیچ دزدی نمیتواند به دزدی خود افتخار کرده و تصور کند اموالی که به غارت برده به او تعلق دارد.
رییس جمهوری با بیان اینکه ملت ایران هیچگاه از حقوق خود دست برنخواهد داشت، گفت: دشمنان ملت ایران سالها تلاش کردند تا برخلاف معاهدات بینالمللی ملت ایران را از حقوق خود در استفاده از انرژی هستهای منع کنند و در این راستا قطعنامههایی در مجامع بینالمللی علیه ایران تصویب کردند. اما ملت ما با ایستادگی و استفاده از توانمندی سیاسی خود توانست حق خود را بازستاند و امروز در مقطعی قرار داریم که همگان برحق ملت ایران نسبت به غنیسازی، اذعان دارند.
روحانی اینگونه فشارها و احکام و مصوبات غیرقانونی از سوی قوه مقننه و قضائیه آمریکا را راهزنی بینالمللی و رسوایی حقوقی برای آمریکا دانست و افزود: تاکنون سابقه نداشته که نمایندگان قوه مقننه قانونی تصویب کنند و دستگاه قضایی را برای چنین موضوعی یا موارد مشابه اجبار کنند.
رییس جمهوری این اقدام آمریکا را از نظر سیاسی به مفهوم تداوم خصومتها علیه ملت ایران برشمرد و تأکید کرد: ملت ایران علیه این رأی ناصواب ایستادگی میکند و نظام و دولت جمهوری اسلامی نیز از همه توان خود در مسیر احقاق حقوق ملت ایران استفاده خواهد کرد.
روحانی ادامه داد: این اموال متعلق به ملت ایران است و هرگونه تصرف در آن تصرفی خصومتآمیز و غیرقانونی است.
رییس جمهوری خاطر نشان کرد: البته اینکه در دولتهای گذشته چه اقدامات و سهل انگاری صورت گرفته موضوعی است که مربوط به مسایل داخلی کشور است که در جای خود بررسی شده و به مردم توضیح داده خواهد شد. اما بیشک این حرکت، تجاوز و خصومتی آشکار از طرف آمریکا علیه ملت ایران است و آنها نمیتوانند بدون تحمل تبعات این تصمیم از آن بهرهبرداری و استفاده کنند.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود ، حضور پرشور مردم در انتخابات هفتم اسفند سال گذشته را افتخار و صفحه زرین دیگری بر صفحات درخشان گذشته تاریخ فعالیتهای سیاسی مردم برشمرد و گفت: انتخابات تثبیت جمهوریت و اسلامیت نظام است، چرا که اصل مشورت و رأی مردم منشأ دینی، اسلامی و قرآنی دارد.
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه "انتخابات مایه استحکام نظام و افزایش اعتماد مردم، سرمایه اجتماعی و قدرت سیاسی کشور است"، اظهارداشت: در منطقهای که در برخی از کشورهای آن هنوز نظام قبیلهای حاکم است، چند کشور هستند که انتخابات و رقابت سالم و قانونی دارند که در رأس آنها نیز جمهوری اسلامی ایران است.
روحانی اظهار داشت: ملت ایران در همه انتخابات با حضوری گسترده،فعال، بانشاط و در امنیت کامل شرکت میکنند به گونهای که در انتخابات هفتم اسفند سال ۹۴ حتی یک حادثه امنیتی در سطح کشور، نداشتیم.
رییس جمهوری حل و فصل مشکلات کشور و رسیدن به رونق اقتصادی، اشتغال و رشد را در سایه همفکری، همدلی و همکاری بین قوا بویژه دولت و مجلس دانست و افزود: اگر مجلس، قوا و نهادها در مسیر اجرای برنامهها با دولت همراهی نکنند، نمیتوانیم در ساماندهی اقتصاد کشور کاری از پیش ببریم.
روحانی ادامه داد: به هر میزان تعامل و رفاقت میان دولت و مجلس بیشتر باشد، امور به نحو بهتری پیش خواهد رفت و این در حالی است که قوا از یکدیگر مستقل بوده و حقوق خود را ایفا میکنند. در واقع استقلال قوا به معنای عدم تعامل و رودررویی آنها با یکدیگر نیست.
رییس جمهوری خاطر نشان کرد: دولت و مجلس تا به امروز تعامل نسبتاً خوبی با هم داشتند و امیدواریم این تعامل در مجلس آینده بیش از گذشته باشد.
روحانی با اشاره به ضرورت حضور فعال و با نشاط مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: دور دوم انتخابات همانند دور اول حائز اهمیت است و مردم باید با همان اهتمامی که برای اجرای وظیفه شرعی، ملی و انقلابی خود در دور اول پای صندوقها رفتند در این دوره نیز حضور فعال داشته باشند.
رییس جمهوری اظهار امیدواری کرد: روز جمعه آینده در چارچوب قانون بتوانیم ، انتخاباتی سالم ، رقابتی و در امنیت کامل و با عدم دخالت دستگاههای اجرایی و سایر نهادها ، پیش رو داشته باشیم و این انتخابات مایه لبخند مردم و دوستان ایران در منطقه بوده و فشاری برای کسانی باشد که در برابر حقوق ملت ایران ایستادگی میکنند.
روحانی تأکید کرد: این انتخابات به دلیل مسایل منطقه و دشمنیهایی که هر روز علیه ملت ایران آشکار میشود، حائز اهمیت است.
نظر کاربران
سلام ... ما چه انتظاری از آمریکایی ها داریم زمانی که خودمان به مردمان اجحاف می کنیم, با افزایش قیمت ماشین در روز روشن دو شرکت ارابه ساز مرگ سایپا و ایران خودرو از مردم اخاذی و دزدی می کنند ما از آمریکایی ها گله مند هستیم؟ ای بابا ... دست مریزاد
آقای روحانی چرا این غارت تو روز روشنِ آمریکا رو گردن دولت قبل میندازید؟چرا در 8 سال دولت قبل این پول غارت نشد؟بهانه خوبی هم داشتم و اونهم ایستادگی دولت قبل بود،چرا اونموقع اینکارو نکردن؟چرا درست زمانی که ظریف در آمریکا بود غارت شد؟در ضمن چطور به این کشور دزد میخواهید اعتماد کنید؟از کجا معلوم به برجام پایبند باشن؟تمام بدبختی های ما در همین سه سال بیشتر شد،نفت رو که مفت کردن!!!!دو میلیارد دلار هم از ما دزدیدن!!!!!مطمئن باشید اگه تمام دارایی های ما رو هم آزاد کنن باز جبران کاهش قیمت نفت رو نخواهد کرد.اگر هم بخوان پولی به ما بدن از همین سود کاهش قیمت نفت هست که برای اونها حاصل شد.در واقع اونها هیچ پولی به ما ندادن .من نمیدونم با این شریط چطور برخی ها باز دم از مذاکرات بعدی میزنن؟؟؟؟؟؟آخه مگه میشه در جنگل با یه حیوان درنده که بهت حمله میکنه حرف منطقی زد؟؟؟؟؟خدایا اسلام و مسلمانی رو دوباره به ایران برگردان(آمین).
پاسخ ها
چرا این پول باید امریکا باشه ؟چرا ؟
تو روز روشن پولمون رو دزدیدن، چرا تو هشت سال قبل که اینقدر اختلاف با آمریکا بالا بود و بهترین وقتش بود نبردن؟ چون عزت و وقار داشتیم، الان عمدا وزیر خارجمون رو می برن اونجا و جلوی چشمش پولا رو می دزدن و مثبت ترین کاری که شما کردی این بود که انداختی گردن دوره قبل
باور کن جای شما خاتمی و هاشمی بودن آمریکا جرئت نمی کرد از بس فقط بلدی شعار بدی و عمل نکنی
کو 100 روز؟
کو بهبود وضعیت اقتصاد مردم بعد از برجام؟
کو کاهش بیکاری؟
کو نون سر سفره های مردم؟
روزی نیست که عربستان علیه ما تهدیداتش رو عملی نکنه
بحرین داره مارو تهدید می کنه
کویت می خواد سامانه موشکی سمت ایران نصب کنه
اورانیوممون خارج شده
قلب راکتورمون سیمان شده
آمریکا چیکار کرد؟ تونستیم مبادلات اقتصادی انجام بدیم، آره 2 میلیاد دلار چیزی حدود 7 هزار میلیارد تومن با آمریکا مبادله کردیم، اونم جلوی چشم مزیر امور خارجه
عربستان تا چند وقت دیگه اقتصادش متکی به نفت نخواهد بود و اون وقته که نفتش رو رایگان به کشور های دیگه بفروشه و ما چی؟
ما باید امریکا رو ول کنیم ما که زورمون رو به التماس دادیم چه فرقی می کنه آمریکا یا عربستان باید بریم به عربستان التماس کنیم و با عربستان مذاکره کنیم
کی دیروز اینطوری بود؟
کی اینقدر ذلیل بودیم؟
بجای گرفتن دزد آقای رئیس جمهور دنبال مقصر می گرده با اینکه عراقچی گفت بین سال 82-83 (دوره خاتمی) این پولا به آمریکا رفته بوده حتی اگه دوره احمدی نژاد هم بود، مقصر رو ول کن برو دنبال دزد
ولی ما چیکار کردیم
هیییییییییییچ
ما نشستیم و تماشا کردیم
بخدا حقمونه
آمریکا داره مارو تیکه تیکه می کنه ما دنبال اینیم که بندازیم تقصیرا رو سر دولت قبل
و فرافکنی کنیم و ایجاد اختلاف
هیچ تمدنی به وسیله بیگانگان از بیرون فتح نمیشود مگر آنکه ابتدا خود را از درون تخریب کرده باشد.
ویل دورانت
اینوکه میدونیم دزدیه...حالا تصمیم شما چیه؟چرا بلید بعد از جلسه اقای ظریف و رایزنیش با کری این دزدی اتفاق بیفته،این تحقیریه ملت نیست؟