صدور مجوز برای برخورد با رانندگان مست، کشف حجاب کرده و ویراژ دهندگان در خیابان
دادستان تهران با اعلام اینکه دادستانی طی مجوزی به پلیس اذن داده است که در سه مورد شامل رانندگی در حال مستی، کشف حجاب توسط بانوان در اتومبیل و رانندگی غیر متعارف مانند ویراژ دادن، خودرو را متوقف و اقدامات لازم را جهت انعکاس مراتب به مقام قضایی به عمل آورند، اعلام داشت: در این موارد پلیس مکلف است طبق دستور صادره اقدام نماید.
دولتآبادی با اشاره به اینکه یکی از وظایف پلیس، انجام وظیفه ذاتی خود است گفت: پلیس در جرایم مشهود مکلف به اقدام است و صرفاً در جرایم غیرمشهود باید طبق دستور قضایی اقدام نماید.
دادستان تهران در فلسفهی تشکیل این جلسه، با تأکید بر اینکه تصادفات از مسائل مهم است که کنترل آن، انعکاس تلاشهای پلیس و دادسرا در پیشگیری از این حوادث در پی دارد و با اعلام این که یکی از اقدامات دادستانی تهران طی چند سال اخیر، رصد اخبار تصادفات و انعکاس برخی از این موارد به مقامات مربوط بوده است، به برخی از این آمارها اشاره کرد تا اهمیت موضوع که موجب شده به عنوان اولین جلسهی موضوعی دادسرای تهران در سال ۱۳۹۵ تعیین شود، روشن گردد.
دادستان تهران با خاطر نشان کردن آمارهای مربوط به حوادث رانندگی از این جهت که از علل عمده مرگ و میر در کشور است، همکاری و هماهنگی پلیس و دادستانها را در مقابله با این حوادث ضروری است.
جعفری با اعلام اینکه دادستانی تهران طی مجوزی به پلیس اذن داده است که در سه مورد شامل رانندگی در حال مستی، کشف حجاب توسط بانوان در اتومبیل و رانندگی غیر متعارف مانند ویراژ دادن، خودرو را متوقف و اقدامات لازم را جهت انعکاس مراتب به مقام قضایی به عمل آورند، اعلام داشت: در این موارد پلیس مکلف است طبق دستور صادره اقدام نماید.
دادستان تهران در موضوع رانندگی حین مستی، با تأکید بر انتظار عموم بر عدم مشاهده چنین مواردی گفت شرب خمر از گناهان کبیره است و اخباری که از نواحی دادسرای ارشاد و راهور داریم، نشان میدهد که در این بخش باید کار بیشتری انجام شود که از دو جنبهی آموزش مردمی و برخورد با جرم برخوردار باشد.
در ادامه جلسه، سردار مهری فرمانده پلیس راهور ضمن تشکر از دادستان تهران به لحاظ تشکیل این جلسه، اظهار امیدواری کرد که نتیجه این جلسات زمینه پیشگیری از حوادث رانندگی را فراهم آورد.
وی سپس به ارائه آماری در این خصوص پرداخت و گفت برنامه سازمان بهداشت جهانی در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰، اقدام جهت کاهش حوادث رانندگی است.
فرمانده پلیس راهور کشور، کنترل سرعت، بستن کمربند ایمنی، استفاده از کلاه ایمنی، برخورد با رانندگان مست و تعبیه صندلی کودک در خودروها را از برنامههای اعلامی توسط سازمان بهداشت جهانی در پیشگیری از تصادفات اعلام کرد و در خصوص اقدامات پلیس ایران در موارد مذکور افزود: این موارد در آییننامه مربوطه به عنوان تخلف درج شده و به تصویب هیأت وزیران رسیده است.
نظر کاربران
.........
یه روزی همین فشار ها نتیجه عکس میده که تا الانم داده متاسفانه
هر کسی سلیقه ای داره و طرز رفتاری...
یعنی تازه مجوز دادن؟ پس پیشتر که برخورد میکردن .. بی مجوز بوده؟
طرح بسیار خوبیه،بعضی ها میگن چرا بجای اینکارها با اختلاس ها و غیره اینطور رفتار نمیشه، خب اگه یجا مشکل داشت دلیل میشه جاهای دیگه رو هم ول کنیم!؟ همین بدحجابی میتونه منشا فساد اقتصادی بشه با تضعیف باورها و اعتقادها،البته فکر نمیکنم دغدغه این افرادی که به این طرح اعتراض میکنن اختلاس ها باشه، اینا دنبال یه چیز دیگن!
دست نیروی انتظامی درد نکنه، احسنت بر شما ،چرا بعضی ها با این طرح مخالفن نمیدونم شاید آرای انتخاباتی اونا بدست متخلفین قانونیه و نگران ریزش آرا یشون هستند
پاسخ ها
اگه نمیدونی برویکم مطالعه کن
درود
رانندگي حين مستي يني چي؟
يكم از يك پزشك متخصص مشورت بگيرند
مست يعني فردي آنقدر الكل مصرف كرده كه از حالت عادي خارج و مغر فرد توانايي كنترل اون فرد رو نداره و اين فرد ديگه تا زماني كه به حالت عادي بازنگشته صلاحيت رانندگي و حتي كار كردن رو نداره
و اين امر از راه تست خون و يا تنفس قابل تشخيصه
ولي خوردن كمي از نوشيدني و يا خوراكي هاي الكل دار باعث مستي نميشه
اون چه كه مسلمه تو همه ي دنيا هم رانندگي در حال مستي ممنوع و داراي مجازاتهاي سنگينه ولي با آزمايشات معمول درصد وجود الكل بيش از حد مد نظر هست
ولي مورد سوم كاملا درسته اما چرا جايي رو براي افراد در نظر نميگيرن كه اين انرژي و هيجانشون رو اونجا تخليه كنن!!!
به هر جهت رفتارهاي متعصبانه جامعه رو اونجور كه مد نظر هست نميسازه بلكه اخلاق و مهرباني بيشتر جواب ميده
نظر شخصي
خيلي زحمت كشيد منتشر كنين