۳۱۴۷۲۳
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

وزارت کشور: استانداران تغییر نمی کنند

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه همه تمهیدات لازم برای برگزاری مرحله دوم انتخابات اتخاذ شده است، گفت: تعرفه‌های جدید نیز به چاپ رسید.

خبرگزایر دانشجو: سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه همه تمهیدات لازم برای برگزاری مرحله دوم انتخابات اتخاذ شده است، گفت: تعرفه‌های جدید نیز به چاپ رسید.

حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور، در پاسخ به این سؤال که برخی اخبار در فضای مجازی درباره تغییر برخی استانداران در آستانه مرحله دوم انتخابات مطرح می‌شود، آیا چنین امری صحت دارد، اظهارداشت: هیچ تغییری برای استانداران نداریم.

سخنگوی وزارت کشور در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات تصریح‌کرد: همه تمهیدات لازم اتخاذ شده و تعرفه‌های جدید هم چاپ شده است.

وی ادامه داد: انتخابات مرحله دوم در ۲۱ استان برگزار می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج