۳۱۱۳۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

سه سال تجاوز به دختر ۱۶ ساله توسط جوان هوسران

يک مرد ۲۵ ساله دختري ۱۶ ساله را به مدت سه سال در خانه خود حبس کرده و او را مورد سوء استفاده جنسي قرار مي‌داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: در ادامه افزايش خشونت‌ و فساد روزافزون در ايالات متحده، يک مرد ۲۵ ساله آمريکايي دختري ۱۶ ساله را به مدت سه سال در خانه خود حبس کرده و او را مورد سوء استفاده جنسي قرار مي‌داده است.

دختري نوجوان پس از مراجعه به پليس ايلينويز اظهار کرد که از دست مردي ديوانه فرار کرده است که وي را بيش از سه سال در خانه خود حبس کرده و او را مورد آزار و اذيت و تهاجم جنس قرار مي‌داده است.

بنا به گفته دادستان بخش سينت کلير ايالت اينليونويز؛ استيون اليوت جانسون ۲۵ ساله، به مدت سه سال دختري ۱۶ ساله را مورد تجاوز جنسي و ضرب و شتم قرار مي‌داده است.

جانسون هم‌چنين متهم به ۵ جرم ديگر از قبيل حمل سلاح، حمل مواد مخدر، ترويج روسپي‌گري بوده و قبلا نيز به زندان افتاده بوده است.

دختر قرباني که قرباني اميال شهواني اين جوان آمريکايي شده است به پليس مي‌گويد: " من بارها سعي به فرار داشتم، اما جانسون مرا در زيرزمين خانه خود حبس کرده و هر روز مورد ضرب و شتم و آزارهاي جنسي قرار مي‌داد.

نکته جالب توجه اين است که مادر فرد متهم نيز به بدرفتاري با کودکان مشهور بوده و حتي به پسر خود در زنداني کردن اين دختر نوجوان کمک کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج