عکس: بچه داعشی ۳ نفر را اعدام کرد
یک پسر بچه ۴ ساله که کوچکترین عضو داعش و فرزند " بیوه سفید " یکی از عوامل عملیات تروریستی سه ماه پیش در پاریس است، در استان رقه تحت اشغال داعش ۳ تن را اعدام کرد.
گروه تروریستی داعش با انتشار این تصاویر، از اعدام انفجاری سه تن توسط کودک ۴ ساله در استان رقه خبر داد.








نظر کاربران
لعنت خداوند برشما،عذاب الیم برشما
گرگ زاده همان گرگ هست
پاسخ ها
به نظر من اون بچه معصوم هیچ گناهی نداره اون حتی نمی دونه چیکار کرده
لعنت خدا بر اونهایی که معصومیت این بجه ها را با تربیت شیطانی به مرور زمان از بین می برند و آینده و آخرت یک انسان را نابود می کنند.
با م موافقم
چاره کار این شیاطین حرامزاده انسان نما که مهره و مزدور رژیم صهیونیستی و آل سقوطه فقط به دست رزمندگان ایرانیه
جاوید ایران
حرام زاده
این جماعت مثل حیواناتی هستند که از همون کودکی بچه هاشونو درنده بار میارن
بچه این چیزا را متوجه نمیشه، فکر میکنه همش بازیه و کلی کیف میکنه
خدا لعنتتون کنه.لعنت به پدر و مادر این بچه . این بچه میتونست روح پاک و فرشته وار رو داشته باشه اما بخاطر فقر فرهنگی،اسلامی ،و انسانی والدینش تبدیل به جنایتکار خردسال شده که قتل انسانهای بیگناه رو در وجودش نهادینه کردن .لعنت خدا بر شما .
تربیت غلط