۲۸۶۲۲
۳ نظر
۵۰۰۱
۳ نظر
۵۰۰۱
پ

محسن چاوشی این بار با "مترو" می آید

محسن چاوشی که قرار بود روز ۸ مرداد ماه به مناسبت تولدش آهنگ «دیوونه» را به هوادارانش هدیه بدهد، تصمیمش را عوض کرد و قطعه دیگری را به نام «مترو» آماده کرده است.

برترین مجله اینترنتی ایران

تماشا: محسن چاوشی که قرار بود روز 8 مرداد ماه به مناسبت تولدش آهنگ «دیوونه» را به هوادارانش هدیه بدهد، تصمیمش را عوض کرد و قطعه دیگری را به نام «مترو» آماده کرده است.



چاوشی به دلیل ماه مبارک رمضان این تغییرات را انجام داده است. آلبوم جدید چاوشی به نام «من خود آن سیزدهم» است و چاوشی، اشعاری از مولانا و خیام را می خواند. تنظیم قطعات این آلبوم را شهاب اکبری و کوشان حداد انجام داده اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سروش

    منم که طرفدار پر و پا قرص محسن چاووشی هستم.

    چقدر جالب بود واسم آخه منم متولد هشتم مردادماه هستم.

  • مهرداد

    ای کاش محسن یگانه هم مثل محسن چاوشی مدام اهنگ میداد بیرون الان دوساله که محسن یگانه هوادراشو نا امید کرده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اخه این محسن یگانه همش درگیر جنجال و مصاحبه کردن بر علیه این و اون هست وقت کار روی موسیقی هم داره مگه ؟
      محسن چاوشی همه زندگیش رو موسیقی صرف کرده و برای همین کاراش همیشه به موقع اماده هست و بازار گرمی الکی هم نمیکنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج