۲۸۲۷۲۸
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

تسلیت حسین انتظامی برای درگذشت اینانلو

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت زنده یاد محمدعلی اینانلو، از پیشکسوتان عرصه رسانه‌ای کشور را تسلیت گفت.

خبرآنلاین: معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت زنده یاد محمدعلی اینانلو، از پیشکسوتان عرصه رسانه‌ای کشور را تسلیت گفت.

متن پیام حسین انتظامی به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت همکار پیشکسوت مرحوم «محمدعلی اینانلو» را به خانواده گرامی آن مرحوم و همکاران مطبوعاتی تسلیت می گویم.

بی‌تردید، آثار تلاش های خستگی ناپذیر او در حوزه رسانه با محوریت ورزش و محیط زیست، همچنان برای دانش‌جویان و علاقمندان ماندگار خواهد بود.

فقدان این پیشکسوت دلسوز که عمر خود را در راه فعالیت‌های رسانه‌ای موثر برای معرفی ایران، صرف کرد، به خانواده محترم او، جامعه رسانه‌ای کشور، همچنین دوستان و دوستداران او، تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای ایشان، غفران الهی و برای خانواده شان، صبر مسالت می کنم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
حقوقت به آخر ماه نمی‌رسه؟ بیا با هوش مصنوعی پول دربیار!
حقوقت به آخر ماه نمی‌رسه؟ بیا با هوش مصنوعی پول دربیار!
با هوش مصنوعی درآمدت رو چندبرابر کن! توی این وبینار رایگان یاد میگیری چطوری درآمدتو به سالی 360 میلیون برسونی
همین الان ثبت نام کن!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج