هر آنچه از HTC One M۱۰ میدانیم
تنها چند روز تا آغاز سال ۲۰۱۶ میلادی باقی مانده و کمکم باید برای معرفی نسل بعدی گوشیهای «پرچمدار» (Flagship) آماده شویم.
نام
اواسط سال جاری میلادی، شایعاتی منتشر شد که نشان از نام جدیدی برای پرچمدار بعدی HTC میداد. ابتدا اینطور گفته شد که قرار است این گوشی HTC O۲ نامیده شود ولی چند ماه شایعات جدیدی مبنی بر انتخاب نام HTC Perfume دیده شد. در این میان، صحبتهایی هم از HTC One X۹ گفته شد. البته هیچکدام از این شایعات، منبع موثقی نداشتند و درنهایت ممکن است، HTC از همان نام محتمل One M۱۰ استفاده کند.
طراحی و ساخت
متاسفانه هیچ شایعه یا تصویری در رابطه با طراحی One M۱۰ لو نرفته است. احتمالا تیم طراحی HTC، امنیت ویژهای برای لو رفتن ظاهر این گوشی در نظر گرفته است.
ولی موضوعی که مشخص است، One M۱۰ از بدنهای تماما فلزی (احتمالا آلومینیوم استفاده شده در صنایع فضایی) بهره خواهد برد.
حسگر تشخیص اثرانگشت
با توجه به اینکه آخرین گوشیهای ردهبالای HTC یعنی One A۹ و One M۹ Plus از حسگرهای تشخیص اثرانگشت استفاده میکردند، One M۱۰ هم قطعا به این حسگر مجهز خواهد بود. متاسفانه هنوز مشخص نیست که آیا حسگر تشخیص اثرانگشت One M۱۰ هم روی کلید Home قرار میگیرد یا به پشت گوشی منتقل خواهد شد.
بلندگوها
بلندگوهای نمادین BoomSound، همواره یکی از مزیتهای اصلی پرچمداران شرکت HTC به دیگر گوشیهای ردهبالا بودهاند. بنابراین دلیلی وجود ندارد که این بلندگوها در One M۱۰ هم وجود نداشته باشند. با اینکه HTC روند طراحی بلندگوها را در One A۹ تغییر داد، ولی همچنان بهاحتمال زیاد، One M۱۰ هم از بلندگوهای BoomSound استفاده خواهد کرد.
صفحهنمایش
شایعات مربوط به نمایشگر One M۱۰ به دو دستهی کلی تقسیم میشوند: بخشی از این شایعات اشاره به نمایشگری ۶ اینچی دارند و بخشی دیگر معتقدند که One M۱۰ هم مثل One M۹ و One M۸، از صفحهنمایشی ۵ اینچی استفاده خواهد کرد. بهعلاوه، بعید است که HTC به سمت پنل AMOLED نخواهد رفت و همچنان شاهد پنل LCD باشیم.
پس از دو سال استفاده از دقت Full HD، انتظار میرود که صفحهنمایش One M۱۰ (جدا از سایز) از دقت QHD یعنی ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل استفاده کند.
تراشه
در طی چند سال اخیر، پرچمداران HTC از تراشههای ردهبالای ساخت شرکت کوالکام استفاده کردهاند و One M۱۰ هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. همانطور که بارها در شایعات مختلف مشخص شده بود، One M۱۰ از جدیدترین و قویترین تراشهی این شرکت یعنی Snapdragon ۸۲۰ استفاده خواهد کرد. طبق نتایج آزمونهای مشخص شده، تراشهی اسنپدراگون ۸۲۰، سریعترین تراشهی ساخته شده برای دستگاههای موبایل است و برخلاف مدل سال گذشته (اسنپدراگون ۸۱۰)، مشکل گرم شدن بیشازحد هم ندارد. مدل ۸۲۰ که با معماری ۱۴ نانومتری ساخته شده، تقریبا دو برابر سریعتر از اسنپدارگون ۸۱۰ است. چنین قدرتی باعث خواهد شد تا One M۱۰ به قدرتمندترین گوشی مبتنی بر سیستم عامل اندروید تبدیل شود.
نرمافزار
از سال ۲۰۰۹ تابهحال، HTC از رابط کاربری انحصاری و پرطرفدار Sense استفاده میکند و دلیلی هم برای تغییر این رابط کاربری در One M۱۰ وجود ندارد.
طبق آخرین شایعات منتشر شده، این گوشی بهطور پیشفرض از سیستم عامل اندروید نسخهی ۶.۱ به همراه نسخهی هشتم از رابط کاربری Sense استفاده میکند.
دوربین
متاسفانه، یکی از نقاط ضعف پرچمداران HTC در سالهای گذشته، دوربین آنها بوده است. شکست فناوری «التراپیکسل» (UltraPixel) که دیگر مشخص شده و HTC هم مجدد وارد رقابت «مگاپیکسل» شد.
هنوز شایعهای در مورد دوربین One M۱۰ منتشر نشده ولی احتمالا برای این گوشی، دوربینی با حسگر ۱۶ مگاپیکسلی به همراه لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) و لنزی با دیافراگم باز در نظر گرفته خواهد شد.
HTC One M۱۰ (یا هر نام دیگری که دارد) در جریان مراسم MWC ۲۰۱۶ در بهمنماه معرفی خواهد شد.
ارسال نظر