آمریکا: داعش پاسپورت سوریه را جعل میکند
مقامات دولتی آمریکا ادعای جعل پاسپورت سوریه از سوی گروه تروریستی داعش را تایید کردند.آمریکا: داعش پاسپورت سوریه را جعل می کند.
گفتنی است برای نخستین بار خبر گزارش هفته گذشته هیات تحقیق وزارت امنیت داخلی آمریکا درباره جعل پاسپورت سوریه از سوی داعش روز پنج شنبه و در شبکه خبری ای بی سی آمریکا منتشر شد.
در گزارش وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است داعش به ماشین آلات چاپ پاسپورت دولت سوریه و نیز گذرنامه های خالی این کشور دسترسی دارد.
یک مقام دولتی آمریکا به سی ان ان گفته است نگرانی اصلی از این است که علاوه بر افزایش سفرها با پاسپورت های جعلی به خاک ایالات متحده آمریکا ، داعش احتمال دست یابی به هویت شهروندان سوری و اثر انگشت آنها را داشته باشد و به این وسیله دست به سرقت هویت بزند.
جان کربی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه در نشست روزانه خبری در واکنش به این خبر گفت وزارت امور خارجه آمریکا از این گزارش آگاه و از اینکه داعش به این توانایی دست یافته باشد نگران است.
چند روز پیش نیز اعلام شد ایالات متحده آمریکا به شهروندان خارجی که به عراق، ایران و سوریه سفر کرده باشند ، ویزا صادر نمی کند.
نظر کاربران
رفتار منافقانه و شیطان گونه امریکا در خاورمیانه حکایت رعیت و ارباب شده است مردم منطقه برای نجات خود و زندگی کردن راهی جز نابودی و ضربه زدن به منافع امریکا در خاورمیانه ندارد