۲۷۵۰۹۴
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

کری مدعی نقض حقوق بشر در ایران شد

وزیر امور خارجه آمریکا با وجود تبعیض نژادی در این کشور در گزارشی مغرضانه مدعی نقض حقوق بشر در ایران شده است.

خبرگزاری میزان: جان کری در بیانیه ای که وزارت امور خارجه آمریکا آن را منتشر کرده است مدعی شد که حقوق بشر در ایران نقض می شود.

با وجود تبعیض نژادی در آمریکا و وضعیت نابسامان رنگین‌ پوستان و اقلیت‌ های این کشور، وزارت خارجه آمریکا با انتشار گزارشی ایران را به نقض حقوق بشر محکوم کرد.

از سوی دیگر سیاهپوستان از وضعیت نامناسبی در آمریکا رنج می‌برند و گزارش های بسیاری از کشته شدن افراد غیرمسلح سیاهپوست توسط سفیدپوستان مسلح خبر داده است که در نهایت فرد سفیدپوست در نهایت بی عدالتی تبرئه می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حقوق بشر چیه؟
    مگه بشر حقوق داره؟
    چقدی میگیره؟

  • بدون نام

    شوما یک بشر را به بنده نیشان بده که حقوق داشته باشه
    شهرداری شومایی؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج