۲۷۴۳۹۸
۲ نظر
۵۰۶۴
۲ نظر
۵۰۶۴
پ

شهرهای بزرگ ژاپن چگونه تمیز می مانند؟!

توکیو تمیزترین شهر آسیا است و کوبه رتبه سوم را در این زمینه دارد.اینها موضوعاتی است که تعجب بسیاری را بر می انگیزد.واقعا چطور ژآپنی ها شهرهای به این بزرگی را تمیز نگه می دارند؟!

برترین ها - یاشار بوم راشین: توکیو تمیزترین شهر آسیا است و کوبه رتبه سوم را در این زمینه دارد.اینها موضوعاتی است که تعجب بسیاری را بر می انگیزد.واقعا چطور ژآپنی ها شهرهای به این بزرگی را تمیز نگه می دارند؟!

به عنوان مثال توکیو ۱۳ میلیون جمعیت دارد و سخت کار می کند تا شهر را تمیز نگاه داشته و محیط زیست را تا حد ممکن دوست داشتنی نگه دارد.از طرف دیگر توکیو کمترین میزان انتشار دی اکسید کربن در کل قاره آسیا را به خود اختصاص داده است.

شهرهای بزرگ ژاپن چگونه تمیز می مانند؟!

چطور کنترل شهر به این بزرگی امکان دارد؟

تفکیک زباله

شهرهای بزرگ ژاپن چگونه تمیز می مانند؟!

در تمیزی ژاپن عوامل مختلفی دخیل هستند که در آن میان تفکیک زباله قطعا یکی از مهمترین عوامل محسوب می شود.

وابسته به شهر و حتی ناحیه, زباله ها به دو صورت قابل احتراق و غیر قابل احتراق تفکیک می شوند.به علاوه مواد بازیافتی در دسته های بطری های پلاستیکی, بطری های شیشه ای و کاغذ بصورت جداگانه جمع آوری می شوند.

با کمال تعجب خیابان های پایتخت ژاپن فوق العاده تمیز است.آشغال و زباله به ندرت دیده می شوند.به سبب سطل آشغال هایی که در مغازه ها و ایستگاهها به وفور پیدا می شوند,برای مردم راحت است که از شر زباله شان رها شوند و از تولید آشغال و زباله سازی ممانعت به عمل بیاورند.

شهروندان

شهرهای بزرگ ژاپن چگونه تمیز می مانند؟!

علاوه بر این ژاپنی ها از همان کودکی مسئول زباله خودشان بار می آیند و اگر نیاز باشد آن را با خود به خانه شان می برند.این همان دلیلی است که باعث می شود مکان های عمومی فوق العاده تمیز باشند و این اتفاق حتی بعد از شکوفه زدن گیلاس و یا متعاقب یک روز آفتابی در ساحل دریا می افتد.

عموما ژاپنی ها مردمی هستند که متوجه محیط اطرافشان هستند.خواه این محیط مردم و خواه مواد باشند.گرافیتی و یا دیوارنویسی کمتر دشیده می شود و وندالیسم و تخریب کاملا نادر است.

ایستگاههای مختص سیگار

شهرهای بزرگ ژاپن چگونه تمیز می مانند؟!

در نهایت خیلی از جاهای شلوغ توکیو مثل شیبویا و یا شینجوکو انواع مختلفی از قوانین ضد استعمال دخانیات دارند.برای همین استگاههای مخصوصی برای استعمال دخانیات تاسیس شده است و غیذ قانونی و قدغن است که کسی در بیرون این جاها به استعمال دخانیات بپردازد.بنابراین ته سیگارهای افتاده بر زمین چیزی نادر برای دیدن است.

ژاپن هنوز در حال بهبود است و با سهمی که به هر نفر داده می شود,می توان آینده ای تمیز تر هم برای آن متصور بود!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    توکیو بیش از سی ملیون نفر جمعیت داره
    خواهشا درستش کنید سیزده ملیون نیست

  • چشمه

    خوش بحالشون چقدر بافرهنگن ای کاش مردم ایران از ژاپنیها یاد بگیرن. عمو پورنگ خودشو داره میکشه این مسائل رو به بچه ها یاد بده در حالیکه بزرگترها بدترن راه میرن رانندگی می کنن در هر حالتی آشغال می ریزن مخصوصا سیگاریها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج