۲۶۳۵۹۹
۵۰۲۴
۵۰۲۴
پ

کمک نظامی بی سابقه آمریکا به اسرائیل

در شرایطی که تنش‌های کم‌سابقه‌ای میان دولت آمریکا و رژیم اسرائیل ایجاد شده، دیدار فردای اوباما و نتانیاهو توجه رسانه‌ها را بیش از پیش به خود جلب نموده است.

جام نیوز:‌ در شرایطی که تنش‌های کم‌سابقه‌ای میان دولت آمریکا و رژیم اسرائیل ایجاد شده، دیدار فردای اوباما و نتانیاهو توجه رسانه‌ها را بیش از پیش به خود جلب نموده است.

"بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی، دوشنبه ۱۸ آبان با "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا، در واشنگتن دیدار و گفتگو می‌کند.

این نخستین ملاقات رئیس جمهور آمریکا با نخست وزیر رژیم اسرائیل است که پس از توافق هسته‌ای ایران در تیرماه سال جاری با کشورهای ۱+۵، انجام می‌شود. علاوه بر تنش‌های کم‌سابقه‌ای که میان تل‌آویو و واشنگتن سایه افکنده، حمایت جمهوری‌خواهان از نتانیاهو و نزدیکی او به این جناح، چالشی دیگر در روابط اوباما و نتانیاهو محسوب می‌شود.

در چنین شرایطی است که دیدار روز دوشنبه (فردا) توجه رسانه‌ها را بیش از گذشته به خود جلب کرده و در همین راستا رادیوی بروزن مرزی فرانسه نیز ابعاد جزئی‌تری از محتوای این دیدار را فاش کرده است.

بر اساس گزارش "رادیو بین المللی فرانسه" (RFI) موضوع اصلی گفتگوهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رییس جمهوری آمریکا، آینده همکارهای نظامی دو کشور است که حول تهدید جمهوری اسلامی ایران بررسی خواهد شد.

رادیوی برون مرزی فرانسه در این باره افزود: «به همین مناسبت رهبران دو کشور باید بر سر مبلغ کمک‌های نظامی آینده آمریکا به اسرائیل با یکدیگر به توافق برسند. دولت آمریکا ۲۰ درصد بودجه دفاعی اسرائیل را تأمین می‌کند. چارچوب کنونی توافق همکارهای نظامی دو کشور که در سال ۲۰۰۷ و برای دوره‌ای ده ساله تعریف شده، مبلغ کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل را برای این مدت ۳۰ میلیارد دلار تعیین کرده است.»

بر اساس این گزارش، باراک اوباما آمادگی خود را برای امضای یک توافق جدید ده ساله با اسرائیل اعلام کرده است. بر اساس توافق جدید مبلغ کمک های نظامی آمریکا به اسرائیل افزایش خواهد یافت، اما، گفتگو درباره مبلغ این کمک ادامه دارد.

این گزارش می‌افزاید: «اسرائیل خواستار هواپیماهای فوق پیشرفته "اف ۳۵" آمریکایی است که قادرند موشک‌های روسی "اس ۳۰۰" را به خطا بیاندازند.»

رادیو فرانسه در این باره گفت: «مسکو گفته است که قصد دارد این موشک‌ها را در اختیار تهران برای محافظت از تأسیسات اتمی‌اش بگذارد. اسرائیل عجالتاً خواستار ۳۳ فروند هواپیمای "اف ۳۵" شده است. قرار است آمریکا از سال آینده میلادی تحویل این هواپیماها به اسرائیل را آغاز کند.»

رادیو برون مرزی فرانسه گزارش داد: «اسرائیل همچنین سرگرم مذاکره با آمریکا برای خرید هواپیماهای دوگانه "وی ۲۲" است که در واقع هم هواپیما هستند و هم هلیکوپتر. از نظر اسرائیل هواپیماهای "وی ۲۲" برای انجام عملیات کماندویی مطلوب به نظر می‌رسند.»

رادیو فرانسه افزود: «حامیان اسرائیل در این کشور و در آمریکا، به دولت واشنگتن فشار می‌آورند که بمب‌های عظیم سیزده هزار کیلویی را نیز در اختیار دولت اسرائیل بگذارد. این بمب‌ها قادرند تأسیساتی را نابود کنند که ده‌ها متر زیر جدارهای ضخیم بتونی ساخته شده‌اند.»

اما با این حال RFI تاکید کرد که یک مقام دولت آمریکا گفتگو بر سر تحویل این موشک‌ها به اسرائیل را تکذیب کرده است. رادیو فرانسه گفت: «دولت آمریکا آماده است که میلیاردها دلار در سامانه دفاع ضدموشکی اسرائیل سرمایه گذاری کند.»

بر اساس این گزارش، شرکت "بوئینگ" و "صنایع هوافضایی" اسرائیل مشترکاً سامانه دفاع ضدموشکی "آرو ۳" را تولید می‌کنند که باید دفاع ضدموشکی اسرائیل در مقابل موشک‌های بالستیکی ایران و کلاهک‌های احتمالاً اتمی آن‌ها را تقویت کند.

این رادیوی فرانسوی در پایان گزارش خود افزود:«کمک نظامی به اسرائیل در سال ۲۰۱۶ بیش از نیمی از کل کمک ‌های نظامی است که آمریکا در اختیار اسرائیل گذاشته است.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج