۲۶۱۸۵۱
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

حادثه سقوط پل تنکابن یک قربانی داشت

معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری تنکابن گفت: یکی از مجروحان حادثه سقوط پل معلم کوه منطقه نشتا از توابع شهرستان تنکابن درگذشت.

خبرگزاری ایرنا: معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری تنکابن گفت: یکی از مجروحان حادثه سقوط پل معلم کوه منطقه نشتا از توابع شهرستان تنکابن درگذشت.

خسرو کشاورزی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار افزود : در جریان این حادثه که عصر دوشنبه رخ داد ۱۹ نفر مجروح شده بودند که برای درمان به بیمارستان اعزام شدند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰ نفر از این مجروحان در بیمارستان بستری هستند گفت: تاکنون هشت نفر از مجروحان این حادثه از بیمارستان مرخص شدند.

معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری تنکابن افزود: فرد فوت شده در جریان این حادثه پیر مرد ۷۵ ساله بوده است.

کشاورزی با بیان آن که تخریب این پل ارتباط دو دهستان کترا و تمشکل شهرستان را قطع کرده است ادامه داد: شکستگی پایه های میانی پل متاسفانه منجر به فرو ریختن آن شد.

به دنبال بارندگی چند روز اخیر و در پی آن طغیانی شدن رودخانه بخش نشتا عصر دوشنبه منجر به فروریختن پل بر روی این رودخانه شد.

دراین حادثه پنج خودروی عبوری بر روی پل واژگون شدند.

میزان خسارت وارده به این پل ناشی از وقوع سیلاب ازسوی مسئولان ادارات ذیربط حدود ۲۰ میلیارد ریال ارزیابی شده است.

شهرستان تنکابن با ۱۵۰ هزار نفر در غرب مازندران واقع است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مجید

    پل تنکابن هم شهید شد کجایند آقایون سازنده پل و شهردار وقت تا تشویقی بگیرند که اسم با مسمی جانبازان در ابتدا برایش گذاشتن . حالا که این پل با سیل اخیر به شهادت رسید .
    باز کجا هستند به نیت پل چهارم و احداث پل 100 روز کلی از سرمایه مردمی و بیت المال رو داخل رود چشمه کیله خالی کردند . اخر خجالت تا کی تابلو زده بودن احداث پروژه پل چهارم در 100 روز .
    خجالت نمیکشن کلی از سرمایه مردمی رو داخل چشمه کیله میرزند به نیت استخر و قایق رانی بعدش یه سیل اونو تخریب میکنه .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج