تجمع اعتراضی در جایگاه هیات رئیسه مجلس
جمعی از نمایندگان مجلس پس از تقاضای علی لاریجانی برای خودداری از طرح پیشنهادهای اصلاح در طرح اجرای برجام،تذکرات آیین نامهای و اخطارهای قانون اساسی در جایگاه هیات رئیسه و ناطق تجمع کردند.
در ابتدا حسین سبحانینیا به ارائه پیشنهادی در زمینه اصلاح ۳ بند از طرح مذکور پرداخت که پس از تصویب آنها لاریجانی با اعلام اینکه فرصت اندک است از نمایندگان خواست تذکرات آیین نامهای،اخطارهای قانون اساسی و دیگر پیشنهادات خود را راجع به دیگر جزییات طرح مطرح نکرده و اجازه دهند طرح با سرعت بیشتری تصویب شود.
گزارش حاکی است جمعی از نمایندگان که به فرصت نیافتن برای طرح پیشنهادات تذکرات و اخطارهای قانون اساسی خود اعتراض داشتند در جایگاه هیات رئیسه و نیز مقابل جایگاه ناطق تجمع کردند که در این میان محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه نیز که از ابتدا در جلسه حضور یافته بود صحن را ترک کرد.
مهدی کوچکزاده نماینده مردم تهران در مجلس با فریادهایی مکرر ابراز میداشت که تصویب طرح اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام تصمیم شخص علی لاریجانی بوده و ربطی به رهبر انقلاب ندارد.
نظر کاربران
راست میگن خوب. برجام به ضرر ایرانه
الهی الحمدا... رب العالمین، انشاا.. مردم با شناخت نمایندگان غیر اصلح که در این امتحان بزرگ خود واقعی خودشان را نشان دادند در جهت اعتلای ایرانی آباد و آزاد در سایه صلح و تعامل جهانی در انتخابات پیش رو شرکت کنند.