۲۵۰۷۴۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

نجات کودک ۱۲ ساله از چنگال آدم ربایان

فرمانده انتظامی شهرستان بندرخمیر هرمزگان از نجات کودک ۱۲ ساله در کمتر از دو ساعت از چنگال آدم ربایان خبر داد.

خبرآنلاین: فرمانده انتظامی شهرستان بندرخمیر هرمزگان از نجات کودک ۱۲ ساله در کمتر از دو ساعت از چنگال آدم ربایان خبر داد.

سرهنگ سعید رافت گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر ربوده شدن پسر بچه ای ۱۲ ساله از مقابل مدرسه اش، با توجه به حساست پیگیری موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت. طبق اظهارات خانواده کودک ربوده شده، آدم ربایان طی تماس تلفنی با آنان یک میلیارد تومان پول طلب کرده بودند تا کودک را آزاد کنند.

این مسئول انتظامی تصریح کرد: با تشکیل چند اکیپ ویژه و تحقیقات گسترده عامل اصلی این ربایش و همدست وی در کمتر از دو ساعت در اطراف یکی از روستاهای شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ رافت ادامه داد: خوشبختانه با تلاش و اقدام بموقع پلیس و تصمیم عاقلانه اعضای خانواده کودک ربوده شده که پلیس را در جریان گذاشتند ، پسر بچه آزاد و تلاش گروگانگیران برای اجرای به نقشه شوم خود بی نتیجه ماند. متهمان دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج