۲۴۵۲۳۱
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

دلیل گفتگوی تلفنی پوتین و ملک سلمان

رئیس جمهوری روسیه و پادشاه عربستان طی تماسی تلفنی درگیری های اخیر در مسجدالاقصی را مورد بررسی قرار دادند.

خبرگاری مهر: رئیس جمهوری روسیه و پادشاه عربستان طی تماسی تلفنی درگیری های اخیر در مسجدالاقصی را مورد بررسی قرار دادند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در تماسی تلفنی با «ملک سلمان» پادشاه عربستان به بررسی اوضاع اراضی اشغالی، در پی حمله اخیر نظامیان صهیونیست به نمازگزاران فلسطینی در مسجد الاقصی پرداخت.

بنا بر اعلام کاخ ریاست جمهوری روسیه دو طرف در این گفتگو بر لزوم حل و فصل بحران خاورمیانه تاکید کرده اند. حملات رژیم صهیونستی علیه مسجدالاقصی دیروز، برای چهارمین روز متوالی ادامه یافت.

این حملات منجر به زخمی شدن شماری از فلسطینی ها در مسجدالاقصی شد. در همین حال منابع فلسطینی از بازدید «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در منطقه صور باهر در نزدیکی مسجدالاقصی و مناطقی از قدس، تحت تدابیر شدید امنیتی خبر دادند.

گفتنی است اقدامات خشونت آمیز صهیونیستها در بیت المقدس انتقادهای زیادی را متوجه تل آویو کرده است. در همین راستا اتحادیه اروپا در واکنش به آخرین تحولات در قدس اشغالی و یورش صهیونیستها به مسجدالاقصی با صدور بیانیه ای درباره هرگونه اقدام تحریک‌آمیز در مسجدالاقصی که به خشونت می انجامد، هشدار داد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج