۲۴۰۳۷۸
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

درخواست برخورد با آهنگساز محمد رسول‌ الله

یک آکادمی مذهبی سنی در هندوستان از فیلم «محمد رسول الله» انتقاد کرد و خواستار ممنوعیت آن و برخورد با آهنگساز فیلم که هندی است، شد.

خبرگزاری مهر: مرکز سنی «آکادمی امام احمد رضا» در هند با نامیدن این فیلم به عنوان توهینی به دین اسلام، خواستار تحریم آن شد. رییس این آکادمی با نوشتن نامه‌ای به رجنا سینگ از مقامات داخلی خواستار انجام عمل قانونی در برابر ای آر رحمان سازنده موسیقی فیلم هم شد.

در نامه‌ این مرکز که با لحنی تند نوشته شده این فیلم آسیب رساننده به احساسات مسلمانان هندی نامیده شده و اعلام شده این کار با تجسم پیامبر صورت گرفته است. بر مبنای نظر این سازمان، نمایش تصویر حضرت محمد (ص) مغایر با قوانین اسلام است.

سعید نوری دبیر کل آکادمی رضا که این فیلم را در شبکه‌های اجتماعی تماشا کرده گفته است: در حالی که فیلم تصویری از حضرت رسول نشان نمی‌دهد، اما انتخاب بازیگر به جای پیامبر به هیچ شکل مجاز نیست. در این فیلم هیچ گاه شخصیت ایشان به طور کامل نشان داده نمی‌شود، اما نشان دادن محو و سایه از ایشان نیز غلط است.

ای.آر رحمان موسیقیدان هندی، سازنده آهنگ فیلم «زاغه نشین میلیونر» و برنده جایزه اسکار است.

پیش از این علمای تندرو از مصر نیز خواستار تحریم این فیلم شده بودند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خشاي

    يه مشت افراطي و متعصب!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج