۲۳۹۴۹
۲ نظر
۵۰۰۷
۲ نظر
۵۰۰۷
پ

شيوع بيماري‌هاي رواني در تهران ۳۴ درصد

مدير كل سلامت روان وزارت بهداشت گفت: شيوع بيماري‌هاي رواني در كشور طبق آخرين مطالعه وزارت بهداشت در سال ۸۴ حدود ۲۱‌درصد است كه اين ميزان شامل ۱۶‌درصد مردان و ۲۶‌درصد زنان مي‌شود و در زنان مهم‌ترين عامل مرگ و ناتواني در زندگي است.

خبرگزاری فارس: مدير كل سلامت روان وزارت بهداشت گفت: شيوع بيماري‌هاي رواني در كشور طبق آخرين مطالعه وزارت بهداشت در سال ۸۴ حدود ۲۱‌درصد است كه اين ميزان شامل ۱۶‌درصد مردان و ۲۶‌درصد زنان مي‌شود و در زنان مهم‌ترين عامل مرگ و ناتواني در زندگي است.

«عباسعلي ناصحي» افزود: سند ارتقاي سلامت روان ايرانيان براساس اطلاعات و مطالعات انجام شده در حال تدوين است. براساس اين اطلاعات و طبق مطالعه‌اي كه وزارت بهداشت در سال ۱۳۸۴ انجام داد، ‌شيوع بيماري‌هاي رواني در كشور ۲۱‌درصد است؛ يعني ۲۱‌درصد مردم طي عمر خود به يكي از انواع بيماري‌هاي رواني خفيف تا شديد مبتلا مي‌شوند كه با آمار جهاني مطابقت دارد. وي ادامه داد: اين آمار مربوط به همه اختلالات رواني كه تقريبا همه مردم طي عمر خود با آن درگير مي‌شوند، نيست بلكه فقط موارد بيماري را كه فرد به خدمات روانپزشكي سرپايي يا بستري نيازمند مي‌شود، شامل مي‌شود.

ناصحي گفت: مهم‌ترين بيماري‌هايي كه در اين آمارگيري مطرح هستند شامل افسردگي و اضطراب است و بيماري‌هاي شديد مانند روانپريشي، دوقطبي، شيدايي و اسكيزوفرني در كشور شيوعي در حد يك‌درصد يا كمتر دارند. وي ادامه داد: شاخص مهمي كه در مورد بيماري‌هاي رواني نيز مطرح است شاخص بار بيماري‌هاست كه ميزان مرگ و ناتواني ناشي از يك بيماري را نشان مي‌دهد. بر اين اساس در مردان بيشترين بار بيماري به حوادث عمدي و غيرعمدي و به‌خصوص تصادفات مربوط مي‌شود و بعد از آن دومين بار بيماري به حوادث قلبي و عروقي و بيماري‌هاي رواني اختصاص دارد.

مدير كل سلامت رواني و اجتماعي وزارت بهداشت افزود: اما در مورد زنان به علت كمتربودن ميزان مرگ‌ومير ناشي از تصادفات و حملات قلبي و عروقي بار اول مرگ‌ومير بيماري‌ها به بيماري‌هاي روان مربوط است. ناصحي ادامه داد: تحقيق جديدتري نيز در سال ۱۳۸۸ در مورد شيوع بيماري‌هاي رواني در تهران توسط شهرداري تهران انجام شده كه نشان مي‌دهد شيوع بيماري‌هاي رواني در تهران از متوسط كشور بالاتر است و حدود ۳۴‌درصد مردم اين شهر به يكي از انواع بيماري‌ها و اختلالات رواني مبتلا هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • فاران

      ۲۵ درصد جوامع با بیماری روانی دست به گریبانند که با آمار کشورمون تا حدودی مطابقت دارد اما بشنوید از رئیس ساماندهی بیماران روانی ، حسین نحوی نژاد :
      آمار بیماران روانی در ایران رو به افزایش است و عامل اقتصادی را در این زمینه بسیارموثر است. وی در خصوص افزایش تعداد مردان در مقایسه با زنان مبتلا به بیماری‌های روانی می‌گوید: «موضوع سابقه فرهنگی دارد چرا كه مردان كمتر از زنان از سوی خانواده‌ها مورد حمایت قرار می‌گیرند، دختر و زنی كه مبتلا به اختلال روانی شده به دلایل فرهنگی و ناموسی و سنت بیش از پسران جوان و مردان از سوی خانواده مورد پذیرش قرار می‌گیرد.» .
      البته این نظر ایشان است ، تا نظر شما دوستان چه باشد ؟

    • تبسم

      اين آمار از افراد بسترى با درمان كلينيكال و دارويي گرفته شده،وگرنه اوضاع خراب تر از اين حرفهاست!!!
      به طور معمول بالاى ٧٠درصد افراد در جوامع شهرى با مشكلات روانى دستو پنجه نرم ميكنن ذر حالى كه ظاهراً سالم به نظر ميان(يا لااقل خودشون اين طور فكر ميكنن!!)
      مباحث سلامت روان ،مباحث گسترده ايست كه در اكثر جوامع به عنوان"زير ساختار اجتماعى"مورد توجه قرار ميگيره ولى در كشور ما مردم از ترس ليبل خوردن به اون اهميت نميدن و ....
      بماند،از حوصله همگى خارج است...ولى به سلامت روانتون حتى بايد بيشتر از سلامت جسمتون اهميت بديد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج