۲۳۲۶۹۵
۷ نظر
۵۰۰۰
۷ نظر
۵۰۰۰
پ

شایعه ورود اعضای داعش به تبریز

فرماندار شهرستان تبریز گفت: ورود و تحرک تعدادی از اعضای داعش در تبریز شایعه است.

خبرگزاری ایسنا: فرماندار شهرستان تبریز گفت: ورود و تحرک تعدادی از اعضای داعش در تبریز شایعه است.

رحیم شهرتی‌فر گفت: خوشبختانه در تبریز به برکت وجود مردمانی با فرهنگ و هوشیار و تلاش و مجاهدت دستگاهای امنیتی و انتظامی هیچ مشکل پیش‌بینی نشده امنیتی نداریم و شایعات مطرح به دلیل دستگیری اتباع خارجی فاقد گذرنامه در جاده‌ها مطرح می شود.

شهرتی‌فر در مورد تخلفات زود هنگام انتخاباتی ادامه داد: با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات تحرکات کاندیداها طبیعی است اما تبلیغات زود هنگام و مخصوصا استفاده از امکانات عمومی و دولتی ممنوع می باشد و ما هم نظارت و کنترل می کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خدا

    شایععععععععععععه؟

  • سعید

    والله ما که خودمان تبریزی هستیم اولین باره این خبر میشنویم معلوم نیست از این شایعات چه هدفی دنبال میشه!

  • بدون نام

    امکان نداره.اولا اگه اشتباه نکنم مناطق مرزی شمال غرب کشور با کردستان عراق که خودش دشمن داعشه مناطق کرد نشین ترکیه جمهوری اذربایجان و ارمنستان مرز داره حالا داعش از کجا میخواد وارد بشه؟ ثانیا برای ورود به ایران مناطق بهتر از تبریز برای داعش وجود داره... تبریز هم مردمش رو خاک شهر و کشور تعصب دارن هم رو مذهب شیعه. مطمئنا این شایعاتو راه انداختن که ذهن مردم را خراب کنن.

  • بدون نام

    بله این شایعه ای که تو تبریز مطرح کردن مربوط به دستگیری اتباع افغانی تو مرند هستش

  • رامین

    اگه زمانی بخوان وارد ایران بشن مطمئنا نمیان از تبریز شروع کنن کرمانشاه اورمیه و شهرهای دیگه هستن چون میدونن تو باتلاق تبریز غرق میشن یه مدتی زندگی کردم باهاشون خیلی بیدارو سیاسن
    یاشاسین تبریز

  • سهند

    چندی پیش مثله اینکه تو شهر مرند یکی از شهرهای تبریز تعدادی را دستگیر کرده بودند. تبریز جای اروم و مردم متعصب و یکرنگ و یکنواختی دارد جایی برای اتباع بیگانه وجود ندارد. حالا میخواد افغانی باشه میخواد داعشی. اینجا نه بهشون کار میدهند نه جا. تبریز قومیت متعصبی دارد و اجازه جولان و ماندگاری به بیگانه جماعت را نمیدهد.شاید این دستگیر شده ها هم میخواستند از مرز ترکیه و اذربایجان رد بشوند در مرند دستگیر شده اند.

  • بدون نام

    داعش ندیدیم تو تبریز ولی این افغان ها میان از تبریز میرن به مرز و از اونجام به داعش میپیوندند نیروی انتظامی هم چنین موارد مشکوک رو دستگیر میکنن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج