۲۱۷۲۸۰
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

آغاز جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش

جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی که دقایقی پیش به ریاست حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن ابوترابی فرد آغاز شد، مهم ترین دستور کار آن بررسی استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش است.

خبرگزاری ایرنا: جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی که دقایقی پیش به ریاست حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن ابوترابی فرد آغاز شد، مهم ترین دستور کار آن بررسی استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش است.

در جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش قرار است ابتدا موافقان و مخالفان استیضاح در دو ساعت به تشریح دیدگاه های خود نسبت به استیضاح فانی بپردازند و سپس وزیر آموزش و پرورش به دفاع از خود می پردازد.

بر اساس آیین نامه داخلی مجلس وزیر آموزش و پرورش و رییس جمهوری حداقل سه ساعت فرصت دارند از عملکرد این وزارتخانه دفاع کنند.

استیضاح وزیر آموزش و پروش با ۶۴ امضا در هیات رییسه مجلس اعلام وصول شد که گفته می شود ۳۵ نفر از امضا کنندگان امضای خود را پس گرفته اند.

ناتوانی وزیر در جلب رضایت و اعتماد جامعه مهم آموزش ور پرورش ، عدم وجود رویکرد جدی و برنامه محور به دانشگاه فرهنگیان با عنایب به اهداف بلند این دانشگاه، ناتوانی وزیر درجلب توجه دولت به اهمیت و نقش آموزش و پرورش و نداشتن برنامه و نظام مشخص و موثر در استقرار نظام پویا و جامع رصد، نظارت، ارزیابی و پایش مستمر برنامه ها از مهمترین محورهای استضاح وزیر و آموزش و پرورش است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج