۲۰۹۹۵۱
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

مصرف آب به مرز هشدار رسید

امين‌ زاده با بيان اينکه اگر بخواهيم قوانين بدون اجرا اضافه کنيم مانند آب در هاون کوبيدن است و بايد آب داشته باشيم تا براي آن قانون تصويب کنيم، گفت: بخش آب يک بخش مالکيتي است که با سلامت مردم سروکار دارد و بايد به‌شدت تحت نظارت قرارگيرد.

خبرگزاری مهر: معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: سیاست کیفری موجود در حوزه آب برای حفاظت و صیانت از منابع آبی جوابگو نیست و باید اصلاح شود.

الهام امين زاده اظهارداشت: در برنامه ششم توسعه، با توجه به تغيير اقليمي که در کشور رخ داده، تمامي مقررات مربوط به آب بايد مورد بازبيني قرار گيرد و با ۲۰۰ هزار چاه عميق غيرمجاز که در کشور در دست بهره‌برداری است، به‌ شدت برخورد شود.

معاون حقوقی رئیس جمهور با تاکید بر لزوم اصلاح سیاست کیفری در حوزه آب اظهار داشت: بازبینی قوانین و مقررات در برنامه ششم توسعه، شکل گیری گفتمان ملی برای مدیریت بحران آب، پیشنهاد فرابخشی آب و خاک، افزایش بهره‌وری در صنعت و کشاورزی با سیاست تعدیلی از مهم‌ترین اولویت های توجه به بخش آب است.

امین‌زاده تصریح کرد: در زمان بحران آب در کشور بايد جزو اشخاصي باشيم که اجازه ندهيم کوچکترين خدشه‌اي به کشور و مردم وارد شود. ایران از نظر جغرافیایی در منطقه خشک و کم آب واقع شده، ولي همواره از قديم‌ آب براي مردم ما مورد احترام بوده و از تقدس ويژه‌اي نيز برخوردار بوده است.

وي به شاخص‌هاي بين‌المللي مصارف آب اشاره کرد و افزود: شاخص کميسيون توسعه پايدار سازمان توسعه بين‌الملل مي‌گويد اگر در کشوري از ۲۰ الي ۴۰ درصد منابع آبي تجديدپذير استفاده شود وضعيت آن کشور خطرناک مي‌شود؛ در کشور ما ميزان مصرف آب تجديدپذير به ۸۵ درصد رسيده، در حالي‌ که اين ميزان در آمريکا ۲۱ درصد، در اسپانيا ۲۵ درصد و در هندوستان ۳۳ درصد است.

امين‌ زاده با بيان اينکه اگر بخواهيم قوانين بدون اجرا اضافه کنيم مانند آب در هاون کوبيدن است و بايد آب داشته باشيم تا براي آن قانون تصويب کنيم، گفت: بخش آب يک بخش مالکيتي است که با سلامت مردم سروکار دارد و بايد به‌شدت تحت نظارت قرارگيرد.

معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به اينکه ذخاير استراژیک کشور همچون آب در وضعیت بحرانی قرار دارد بيان داشت: آنچه مسلم است قوانين امروز براي تغيير اقليم کشور فايده‌اي ندارد، اما در بخش آب باید به مدیریت یکپارچه برسیم و در صورت تجمیع کارها و جلوگیری از موازی کاری نتایج خوبی در این بخش به دست خواهد آمد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بیشترین پرت اب در تهران برای آبیاری پارکها و فضاهای سبز است اگه راست میگین جلوی آنها رو بگیرید

  • sana

    تو رو خدا یکم انصاف داشته باشیم.یکم تو مصرف آب تجدید نظر کنیم.بخدا هیچ جای دنیا مردم اینجوری آب رو هدر نمیدن.تو همینجا نوتشته بود که مردم یه کشوری برای صرفه جویی در مصرف آب چمن جلوی خونه هاشونو رنگ میزنن.اونوقت ما با آب شرب ماشین و لباس و حیاط و دیوارو فرش و...میشوریم.من خودم آپارتمان نشینم.همسایه بالاییمون چهار نفرن.هر کدوم میرن حموم زیر دو ساعت بیرون نمیان و تو این مدت آب رو حتی برای یک ثانیه نمیبندن..اقعا چی باعث شده که اینقدر خودخواهانه زندگی کنیم نمیدونم...

  • كامبيز سليمي

    به نظرم گذشته از اينكه واقعا دچار كمبود آب هستيم با اين هشدار ها و شلوغ بازي ها يا ميخوان آب رو هم نجومي گرون كنن خيالشون راحت شه ...بعد ديگه كمبود آب تموم شه بره پي كارش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج