۲۰۹۹۲۳
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

تبدیل موضوع هسته‌ای به چالش انتخاباتی

یک نماینده مجلس هشتم گفت: تبدیل کردن موضوع هسته ای به یک چالش انتخاباتی ظلم به منافع ملی است.

خبرآنلاین: یک نماینده مجلس هشتم گفت: تبدیل کردن موضوع هسته ای به یک چالش انتخاباتی ظلم به منافع ملی است.

حشمت الله فلاحت پیشه درباره برگزاری اجتماع‌های اعتراضی به روند مذاکرات هسته ای در چند شهر اظهار کرد: این میتینگ‌های انتخاباتی نوعی ابراز وجود است که این ابراز وجود به دلایل مختلفی می‌تواند شکل بگیرد از جمله انتخابات.

این تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: البته من معتقدم متن کلی موضوع هسته‌ای یک متن غیرتنش‌آمیز است که در چارچوب قوانین کشور پیش می‌رود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس هشتم سپس اظهار کرد: در موضوع هسته‌ای به‌عنوان یکی از مسائل سیاسی کشور باید دو طرف را به مدارا دعوت کرد؛ هم باید لحن آقای روحانی و تیم مذاکره کننده با مدارا باشد و هم لحن کسانی که منتقد یا مخالف مذاکرات هسته‌ای هستند.

فلاحت‌پیشه تاکید کرد: نوع موضع‌گیری‌های تندی که صورت می‌گیرد، باعث می‌شود فضا از شرایط مباحثه و مذاکره منطقی خارج شود.

وی گفت: در مجلس برخی افراد مواضع تندی دارند و البته ممکن است مواضع آنها نسبت به موضوع هسته‌ای خیلی تخصصی نباشد، اما این افراد نماد تمامیت یا حتی اکثریت حاکم بر مجلس نیستند. اکثریت مجلس نگاه منطقی دارند و اگر نقدی هم داشته باشند در قالب نقدهای سازنده است. لذا اعتقاد من بر این است که اگر موضوع هسته‌ای را ارزیابی کنیم، اکثریت کسانی که نگاهی به این مقوله دارند، چه کسانی که آن را تایید می‌کنند و چه کسانی که نقد می‌کنند، نگاهشان منطقی است.

نماینده ادوار مجلس گفت: رئیس‌جمهور و تیم مذاکره کننده نباید طوری موضع‌گیری کنند که تلقی شود در ایران یک اقلیت کم، کلیت فضای انتقادی در بحث هسته‌ای را شکل داده‌اند. گاهی تند شدن برخی دولتمردان و تند شدن لحن شخص رئیس جمهور، شخصیت اغراق آمیزی را به منتقدان هسته‌ای می‌دهد.

فلاحت‌پیشه خاطرنشان کرد: مقامات کشور به ویژه شخص رئیس‌جمهور بهتر است که بر اساس واقعیات تصمیم‌گیری و موضع‌گیری کنند و نه بر اساس استثناءها، اقلیت‌ها و حاشیه‌ها. اما بعضا در موضع‌گیری‌های آقای رئیس جمهور حاشیه‌ها از متن پررنگ‌تر می‌شوند و این هم به ضرر دولت برای ادامه کارش و هم به ضرر فضای جامعه عمومی است. همانطور که برخورد کسانی که در مجلس افراطی و جدلی برخورد می‌کنند، به صلاح نیست.

این کارشناس سیاسی تصریح کرد: اردوکشی خیابانی نیز یک کار حاشیه‌ای است و دعوت مردم به میتینگ‌های خیابانی را تشنج دانستن، خودش نوعی گرفتار حاشیه شدن است.

وی تاکید کرد: رای و نظر مردم ایران در انتخابات‌های ریاست‌جمهوری یا مجلس مشخص می‌شود و نتیجه این نظر نشان می‌دهد کسانی که به خیابان رفته‌اند، افراد اکثریت نیستند. اتخاذ مواع اکثریتی برای آنها اشتباه است و نباید از عباراتی مانند تنش و تشنج برای آنها استفاده کرد.

فلاحت پیشه درباره انگیزه کسانی که گروهی از مردم به دعوت آنها به خیابان آمده بودند، اظهار کرد: به طور طبیعی در فضای سیاسی مسائل مختلف دست به دست هم می‌دهند. در شرایط کنونی، نزدیک بودن انتخابات و نگاه انتخاباتی برخی افراد هم می‌تواند صاحب تاثیر باشد.

وی با تاکید بر اینکه کلیت موضوع هسته ای در ایران قالب انتخاباتی ندارد، بیان کرد: یعنی اکثریت مجلس تلاش می‌کند موضوع هسته ای را در رابطه با منافع ملی فارغ از چالش‌های جناحی پیگیری کند.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: با هر انگیزه ای که جریان‌های مختلف موضوع هسته ای را رصد کنند، تبدیل کردن این موضوع به یک چالش انتخاباتی ظلم به منافع ملی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج