۲۰۸۹۸۸
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

مشاور روحانی: نگذارید عملیات تیر ۹۴ لو برود

حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهور در صفحه فیسبوک خود با انتشار متنی به مقایسه عملیات کربلای ۴ با مذاکرات هسته ای پرداخته و خواستار همراهی همگان برای به نتیجه رسیدن مذاکرات شده است.

خبرآنلاین: حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهور در صفحه فیسبوک خود با انتشار متنی به مقایسه عملیات کربلای ۴ با مذاکرات هسته ای پرداخته و خواستار همراهی همگان برای به نتیجه رسیدن مذاکرات شده است.

آشنا در صفحه فیسبوک خود نوشت:

شما را به مظلومیت شهدای کربلای چهار قسم می دهم نگذارید عملیات تیر ۹۴ لو برود. می دانم عده ای از این مقایسه تعجب می کنند ولی بدانید که غواصان ما به خط زده اند و ما نیاز به استتار و اختفا داریم. همه آنچه در سال های ۶۸ تا ۸۴ بر صنعت هسته ای و از ۸۴ تا ۹۲ بر صنعت هسته ای و مذاکرات گذشته است برای مردم بازگو نشده است، امادر سال های ۹۲ به بعد این امر بنا به ضرورت و برای مصالح بسیار بالاتری پذیرفته شد که مسیر هسته ای و مذاکرات تا حدی تعدیل شود تا در برابر مکرهای بسیار شیاطین انس از آینده کشور محافظت شود.

ناخرسندی جریان عربی/عبری قابل پیش بینی بود اما بغض های فروخفته و خودآمریکا پنداری نوسعودی ها در منطقه روی صدامیان را سپید کرده است. آنچه سعودی ها، المدالفارسی، نام نهاده اند پاسخی روان شناختی است به حرکت رو به رشد ایرانیان برای بازپس گیری منزلت این منطقه در جهان، منزلتی که این بار نه با تحقیر همسایگان که با تکریم و همکاری با آنان خلق می شود. این که رییس جمهور می گوید مذاکرات هسته ای آغاز راه است نه پایان راه به همین نکته اشاره دارد.

ایران نمی خواهد سعودی ها/صهیونیست ها بتوانند ایران هراسی را بیش از این به جهان بفروشند. رقابت منطقه ای با وجود تحریم مثل این است که در مسابقه دو میدانی پای یک دونده را بسته باشند، ما می توانیم از تله تحریم ها عبور کنیم و فرصت جدیدی برای انقلابمان فراهم کنیم تا در مسابقات جهانی ابتدا مسابقات منطقه ای را فتح کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واقعا درج (پاسخت را در انتخابات خواهیم داد ) چه موردی دارد که قرار نمی دهید.!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج