۲۰۲۸۴۱
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

انتقاد از ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات

قائم مقام حزب اعتماد ملی در مورد نامه به رئیس جمهور در مورد ممنوع‌التصویری رئیس دولت اصلاحات گفت: این اقدام سوال‌برانگیز است که به چه دلیل فردی که ۶ سال پس از وقایع سال ۸۸ ممنوع‌التصویر و ممنوع‌البیان نبوده٬ به یک باره در ‌آستانه انتخابات ممنوعیت برای وی ایجاد می‌شود و مجمع روحانیون مبارز در این راستا به عنوان تشکیلات وزین و اصیل و تنها تشکیلاتی که حضرت امام (ره) تایید کرده‌اند٬ اگر آقای روحانی رئیس این مجمع نیز نبودند باید این اقدام را انجام می‌داد و این کار بسیار پسندیده‌ای است.

خبرگزاری ایلنا: حجت‌الاسلام و المسلمین رسول منتجب‌نیا در نشست خبری که در دفتر حزب اعتماد ملی برگزار شد٬ در در پاسخ به سوال خبرنگار ما در مورد نامه اخیر به رئیس جمهور در مورد ممنوع‌التصویری و ممنوع‌البیانی رئیس دولت اصلاحات و پاسخ رئیس‌جمهور به مجمع روحانیون تصریح کرد: اطلاعات من در این حد است که ظاهرا آقای رئیس‌جمهور در این رابطه به قوه قضاییه نامه‌ای نوشتند و درخواست داشتند که مستندات این موضوع ارائه گردد و مشخص شود دستور ممنوع‌التصویری و ممنوع‌البیانی به استناد چه موضوعی انجام شده است.

منتجب‌نیا در ادامه افزود: این تصمیم جای تعجب دارد که به یکباره تصمیم گرفتند این شخصیت نظیر رییس دولت اصلاحات را در آستانه انتخابات به طور رسمی ممنوع‌التصویر کنند و در جراید و رسانه‌ها امکان درج نام ایشان وجود نداشته باشد.

قائم مقام حزب اعتماد ملی در ادامه یادآور شد: این اقدام سوال‌برانگیز است که به چه دلیل فردی که ۶ سال پس از وقایع سال ۸۸ ممنوع‌التصویر و ممنوع‌البیان نبوده٬ به یک باره در ‌آستانه انتخابات ممنوعیت برای وی ایجاد می‌شود و مجمع روحانیون مبارز در این راستا به عنوان تشکیلات وزین و اصیل و تنها تشکیلاتی که حضرت امام (ره) تایید کرده‌اند٬ اگر آقای روحانی رئیس این مجمع نیز نبودند باید این اقدام را انجام می‌داد و این کار بسیار پسندیده‌ای است.

وی در ادامه اظهار داشت: رئیس‌جمهور به عنوان مجری قانون اساسی یکی از وظایفش بنا بر قانون اساسی اجرای قانون اساسی است٬ که این مسئله از بدیهیات مسلم در این عرصه است و باید رئیس‌جمهور به این مسئله ورود و این ممنوعیت را بررسی کند و در راستای حل آن گام بردارد.

حجت‌الاسلام منتجب‌نیا در مورد حصر دو تن از کاندیدای انتخابات سال ۸۸ افزود: در مورد کسانی که در حصر هستند٬ این همه از آقای رئیس جمهور درخواست شد که به عنوان رئیس جمهور در این زمینه اقدامی انجام دهند٬ اما متاسفانه در این زمینه چیزی را مشاهده نکردیم و اگر اقدامی هم شده٬ آثار آن را ندیده‌ایم.

وی در نشست خود رسانه‌های گروهی با تاکید بر ضرورت توجه به اهداف و جهت‌گیری حزبی در کشور تصریح کرد: متاسفانه تاکنون آنطور که باید به مساله احزاب در کشور توجه نشده و افرادی که باید به این مقوله بپردازند٬ آنچنان که انتظار می‌رود٬ نپرداخته‌اند.

منتجب‌نیا ادامه داد: برای رشد و توسعه کشور برای تعالی میهن اسلامی راهی به جز حرکت به سوی تحزب و جامعه حزبی وجود ندارد.

قائم مقام حزب اعتماد ملی در ادامه با اشاره به بررسی طرح استانی شدن انتخابات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح خوبی است و در بررسی آن٬ کمتر به اصل طرح ایراد وارد است٬ اما باید در مورد آن تاکید داشت که نیاز و زمینه لازم برای تحقق این طرح٬ مساله وجود احزاب است و اگر احزاب قدرتمند و فراگیر در کشور وجود داشته باشد٬ قطعا طرح یاد شده با ضمانت اجرایی بهتری به اجرا در خواهد آمد. اما در شرایطی که احزاب قدرت لازم را نداشته باشند٬ این طرح نیز زیر سوال می‌رود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت سیاسی جزء لاینفک حیات اجتماعی است٬ ادامه داد: وقتی فعالیت سیاسی را ضروری می‌دانیم٬ یا باید تمام آحاد ملت به صورت انفرادی فعالیت سیاسی کنند که این مساله امری غیرممکن است٬ یا اینکه افراد باید به صورت جمعی و به شکل غیرقانونی فعالیت جمعی سیاسی کنند که این مساله نیز خلاف قانون است و عوارض خود را برای کشور به همراه خواهد داشت و در این میان چاره‌ای نیست جز اینکه مردم در قالب احزاب فعالیت گروهی داشته باشند و هر جمعیتی بر اساس گرایش و سلیقه خود شکل و تشکیلات، تشکیل دهد تا شاهد جامعه پویا، زنده و در حال حرکت به سوی رشد و تعالی باشیم.

وی با تاکید بر اینکه احزاب می‌توانند کشور را از خطر استبداد و دیکتاتوری و همچنین کناره‌گیری مردم از سیاست بر حذر دارند٬ افزود: دولت‌های گذشته هر کدام به نحوی با احزاب رویارو شدند٬ اما در این میان٬ دولت اصلاحات حمایت شایان توجهی از احزاب داشت و تعداد قابل توجهی حزب در این دولت با گرایش‌های مختلف تشکیل شده است.

این عضو مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: متاسفانه دولت نهم و دهم فرهنگ حزب‌ستیزی را در دستور کار خود قرار داد و در راه احزاب سنگ‌اندازی کرد و در شرایط کنونی با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید که وعده‌های فراوانی را برای شکستن انسداد سیاسی داده٬ انتظار مردم و نخبگان برای بها دادن به نقش احزاب در عرصه سیاسی کشور افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه پس از موفقیت‌های دولت در عرصه سیاست خارجی آقای روحانی باید به سیاست داخلی نیز توجه بیشتری داشته باشد افزود: دکتر روحانی کارهای بزرگ و اقدام‌های شجاعانه‌ای برای ایجاد فضای باز سیاسی تاکنون انجام داده و در همین راستا وزارت کشور نیز قدم‌های مهمی را در قالب برگزاری نشست‌های تخصصی با احزاب و برپایی خانه احزاب انجام داده٬ که به عنوان مثال در آخر این هفته مجمع عمومی خانه احزاب قرار است تشکیل شود٬ اما انتظار همه از دولت روحانی تاکنون بیش از این بوده است.

وی در ادامه در مورد فعالیت‌های اصلاح‌طلبان پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ تصریح کرد: بنده اولین فردی بودم که پس از انتخابات طرح وحدت جبهه اصلاحات را با بزرگان و شخصیت‌های اصلاح‌طلب در میان گذاشتم و این طرح مورد استقبال آنان قرار گرفت و در قالب این طرح قرار شد بزرگان اصلاح‌طلب که شامل ۵ شخصیت محوری می‌شوند (آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، محمدرضا عارف و دو کاندیدای انتخابات سال ۸۸ که در حصر هستند) هیات مرکزی اصلاحات را تشکیل دهند و مکانیسم فعالیت آنان نیز نظارت و فرایند برنامه اصلاح‌طلبان باشد و در همین راستا قرار بود زیر مجموعه آنان نیز اتاق فکری به عنوان شورای مشورتی اصلاحات تشکیل شود که وظیفه این شورا مشورت دادن به هیات مرکزی برای برنامه‌های اصلاح طلبان است.

منتجب‌نیا اظهار داشت: بنا به طرحی که ارائه دادم٬ قرار بود ذیل شورای مشورتی٬ شورائی با محوریت دبیران کل احزاب اصلاح طلب سراسر کشور (همه استان‌ها) تشکیل شود که این طرح مورد استقبال قرار گرفت و قرار بر اجرایی شدن آن شد.

وی ادامه داد: هم اکنون به نظر می‌رسد برخی افراد در شورای هماهنگی در نظر دارند قدری از این طرح فاصله گرفته شود و بنا بر برخی اظهار نظر‌ها٬ تعدادی از اعضا قائل به نقش‌آفرینی شورای احزاب اصلاح‌طلب سراسر کشور نیستند که اگر چنین اتفاقی بیفتد حزب اعتماد ملی به عنوان تشکیلاتی که ده سال از فعالیت آن می‌گذرد و دارای بدنه تشکیلاتی مناسب در استان‌های کشور است٬ به صورت مستقل در انتخابات شرکت خواهد کرد.

وی در تشریح روند فعالیت‌های حزب اعتماد ملی افزود: در غیاب دبیر کل حزب٬ به عنوان قائم مقام متولی حزب هستم و باید اعلام کنم حزب اعتماد ملی ۱۰ سال قبل در زمان کناره‌گیری اعضا از قدرت به صورت فراگیر و گسترده تشکیل شد و به سرعت توانست پیشرفت کند و مورد استقبال نخبگان قرار گیرد و در تمام استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیلات حزب اعتماد ملی راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به توقیف شدن رسانه مکتوب حزب اعتماد ملی افزود: از قوه قضاییه می‌خواهم در شرایطی که سال‌ها از توقیف روزنامه اعتماد ملی می‌گذرد و در این سال‌ها رسیدگی به شکایت‌ها انجام شده٬ نباید این روزنامه همچنان در توقیف بماند و باید در مورد آن تعیین تکلیف شود.

وی با تاکید بر اینکه رسانه مجازی اعتماد ملی هم اکنون در اختیار حزب نیست٬ افزود: ما در شرایط کنونی هیچ رسانه‌ای نداریم٬ البته برخی شاخه‌های حزب رسانه‌هایی را برای خود دارند٬ اما در شرایط کنونی رسانه فراگیر برای حزب اعتماد ملی و شورای مرکزی وجود ندارد٬ که قرار است به زودی در این راستا سایتی را راه‌اندازی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های حزب اعتماد ملی در چارچوب نظام و تقویت نظام بوده٬ افزود: بعد از سال ۸۸ به دلایل نامعلومی پلمپ شد و اموال آن به تاراج رفت و تا این لحظه هیچ نهادی پاسخگوی این اقدام نبوده است. حالا که حزب فعال شده ما به مدارک حزب نیازمندیم و برای بازگردانده شدن آن تلاش‌هایی را انجام داده‌ایم٬ اما هیچکس جوابگوی ما نیست و این مساله در شرایطی است که ما برای فعالیت‌های مجدد خود نیازمند مدارکی هستیم که به نظر می‌رسد برای در توقیف ماندن مورد نیاز نهادهای امنیتی نیز نیست.

وی با تاکید بر اینکه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ حزب اعتماد ملی بیشترین نقش تشکیلاتی را در استان‌ها برای ریاست جمهوری آقای روحانی را داشت٬ افزود: ما در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بدون آرم حزب اعتماد ملی حضور موثری را در فرایند انتخاب شدن آقای روحانی داشتیم و در ۱۵ استان رئیس ستاد آقای روحانی از حزب اعتماد ملی بوده که البته با توجه به اقدام‌های انجام شده ما کوچکترین سهم‌خواهی و انتظاری از دولت آقای روحانی نداشته‌ایم٬ چرا که به وظیفه خود عمل کرده‌ایم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رزمنده

    احسنت به خدمتگذاران حزب اعتماد ملی .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج