ماجرای تذکر امام به رئیس وقت صدا و سیما
تذکرات امام (ره) به رییس وقت صدا و سیما در اوایل انقلاب برای پایان ظاهرسازی و قطع موسیقی به بهانه های مختلف از این رسانه، بخشی از خاطرات همسر یادگار امام (ره) است که در سومین گردهمایی مدرسین درس وصیت نامه امام خمینی(ره) بیان کرد.
فاطمه طباطبایی همسر مرحوم سیداحمد خمینی در این نشست که در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی برگزار شد، گفت: تمام کارهای امام(ره) با التزام به شریعت بود. به یاد دارم اوایل انقلاب در ماه رمضان، زمانی که آقای محمد هاشمی رئیس سازمان صداوسیما بود، چند روزی برنامه های صداوسیما تغییر کرده بود.
خانم طباطبایی اظهار کرد: امام(ره) به احمدآقا گفت به هاشمی بگویید چرا برنامه ها تغییر کرده است؟ که آقای هاشمی گفت ما دو کار مهم به احترام ماه رمضان انجام دادیم، یعنی قبل از افطار موسیقی را پخش نمی کردیم و پس از افطار آن را پخش می کردیم. همسر یادگار امام ادامه داد: امام(ره) فرمودند اگر موسیقی حرام است، در کل ماه رمضان حرام است، چه قبل و چه بعد از افطار نباید آن را پخش کنید و اگر حرام نیست، چرا آن را قطع می کنید؟ ایشان اضافه کرد این عوام بازی ها چیست که در آورده اید؟»
خانم طباطبایی نویسنده کتاب «اقلیم خاطرات» گفت: دوباره پس از مدتی احمدآقا به رئیس وقت صداوسیما زنگ زد که امام(ره) با شما کار دارند. امام(ره) به ایشان فرمود برنامه ها چه تغییری کرده که همه افراد با ریش جلوی مردم می آیند، در صورتی که دو روز پیش این اتفاق نیفتاده بود. امام(ره) خیلی جدی گفتند این ریاکاری بد است. شما ریاکاری را ترویج می دهید. اگر آن ها باور به گذاشتن ریش و محاسن دارند، بگذارند بماند اما ظاهرسازی و ریاکاری در صداوسیما بد است.
*امام شرع و اخلاق را فدای مسائل دیگر نکرد
خانم طباطبایی همچنین با بیان خاطراتی از زمان جنگ و حضور امام(ره) در فرودگاه از نوفل لوشاتو و احترام به برادر بزرگ ترشان آیت الله پسندیده، به سیره عملی امام(ره) اشاره کرد و گفت: «آن نکته ای که هرگز امام(ره) آن را فدا نکرد، شرع و اخلاق بود که آن را فدای مسائل دیگر نکرد.»
همسر یادگار امام ادامه داد: «بنابراین محتوای وصیت نامه باید به درستی فهمیده شود و آن را برای دانشجویان تبیین کرد.»
ارسال نظر