تحویل S-۳۰۰ به این زودیها صورت نمیگیرد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که تحویل سامانه دفاعی موشکی اس-۳۰۰ به این زودیها انجام نخواهد شد.
ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه روز دوشنبه (۲۴ فروردین) با صدور حکمی، ممنوعیت خودخوانده تحویل سامانه دفاعی اس-۳۰۰ به ایران را لغو کرد و به دنبال آن سخنگوی کرملین هم اعلام کرد که تحویل این سامانه میتواند هر لحظه صورت گیرد.
اما خبرگزاریهای ایتارتاس و رویترز امروز پنجشنبه به نقل از وزارت خارجه روسیه اعلام کردند که «تحویل این سامانه موشکی دفاعی به این زودیهخا صورت نخواهد گرفت».
روسیه به موجب قراردادی که در سال ۲۰۰۷ با ایران امضا کرد باید دستکم پنج سامانه دفاع هوایی اس ـ ۳۰۰ را به ایران تحویل میداد. مسکو در سال ۲۰۱۰ با این بهانه که فروش این سامانه به ایران خلاف قطعنامه چهارم شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران است از تحویل آن به تهران امتناع کرده بود.
به دنبال رفع ممنوعیت خودخوانده تحویل این سامانه به ایران، برخی مقامات ایرانی از قبیل علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کردند که امکان عملی شدن تحویل اس-۳۰۰ در سال جاری میلادی وجود دارد.
سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه امروز درباره زمان تحویل اس-۳۰۰ گفت: «من فکر نمیکنم این موضوع در آینده نزدیک انجام شود. این موضوع(تحویل اس-۳۰۰) مهمتر است که یک تصمیم سیاسی و قانونی برای باز شدن چنین فرصتی گرفته شده است.
نظر کاربران
...........
عدم تحویل S300 - تحویل با تاخیر نیروگاه بوشهر - کمک های بنیادین به صدام در جنگ - تصرف نیمی از ایران (به همراه انگلیس) در جنگ جهانی اول و در پی مصرف مواد غذایی ایران توسط نظامیان شوروی (و انگلیس) ایجاد قحطی شدید در ایران که منجر به مرگ هزاران نفر شد - جدایی ارمنستان و آذربایجان و گرجستان از ایران به اضافه جنگ های رو در رو با شوروی.
از 200 سال پیش (زمان عباس میرزا) تا الان (زمان شیخ حسن)روسیه ظلم و بد عهدی و دشمنی نبوده که با ما نکرده باشه.رو در رو ظلم کرده از پشت هم خنجر زده.
یه سوال پیش میاد: ظلم روس ها بیشتر بوده یا امریکایی ها؟
با چه منطقی به امریکا مرگ میفرستیم ولی به روس ها تکیه میکنیم؟
پاسخ ها
مرگ بر هر دو
روسیه خیلی بدتره از امریکا ، گول ظاهرش رو نخورین
ما که نمونه ایرانیشو ساختیم باور 373 خیلی خوبه که ادم منته اینو اونو نکشه و با توکل بر خدا جلو بره
شوک روسیه بود به اسرائیل برای حمله شتابزده به تاسیسات اتمی ایران و پنبه کردن همه بافته های مذاکرات .