بیمه همگانی سلامت اجباری میشود
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: به دنبال تدوین آئین نامه بیمه همگانی اجباری هستیم در این راستا گلوگاههایی را طراحی میکنیم تا افراد فاقد بیمه، دفترچه دریافت کنند.
انوشیروان محسنی بند پی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت براساس اساسنامه و مأموریتی که دولت برعهده آن گذاشته است پوشش فراگیر را از سال ۷۳ با تصویب قانون بیمه همگانی آغاز کرد اما در سایتهای کلی نظام سلامت به آن توجه نشد و از سال ۹۳ برخورداری آحاد جامعه از بیمه سلامت از سر گرفته شد.
وی با تأکید بر اینکه اکنون هیچ ایرانی وجود ندارد که خودش بخواهد اما صاحب دفترچه بیمه نباشد، افزود: به دنبال تدوین آئین نامه بیمه همگانی اجباری هستیم و در این راستا گلوگاههای را طراحی میکنیم تا افراد فاقد بیمه، دفترچه را به اجبار دریافت کنند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان با اشاره به افزایش تعرفهها و نرخ خدمات تصریح کرد: اکنون ۷۵ تا ۸۷ درصد هزینههای بستری توسط سازمانهای بیمهگر پایه، هفت درصد توسط مردم و ۱۳ تا ۱۵ درصد توسط وزارت بهداشت از محل هدفمندی یارانهها پرداخت میشود و در این راستا نگرانی مردم در بخش بستری برطرف شد.
وی با بیان اینکه هزینه هتلینگ ۳۵ درصد و حق ویزیت افزایش یافته است، گفت: قدرمطلق پرداختی مردم در بخش بستری کاهش یافته است و منابع مالی به گونهای پیشبینی شده است که امسال هم بار مالی بر مردم تحمیل نشود.
محسنی بندپی بیان کرد: همواره نرخ تورم در بخش پزشکی هفت درصد بالاتر از سایر بخشها است در این راستا در تعرفهگذاری امسال عدالت در خدمات تخصصی رعایت میشود به گونهای که تعرفهها در کلینیکهای ویژه ۱۵ تا ۲۰ درصد و پزشکان متخصص مانند اطفال ۳۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: در شش ماه گذشته وحدت رویه بین سازمانهای بیمهگر پایه مورد توجه قرار دادیم و تعهدات دفترچههای بیمه تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و کمیته امداد را یکسان کردیم به طوری که ۲ هزار و ۳۰۰ قلم که در بیمه سلامت تحت حمایت قرار دارد در سایر بیمهها نیز وجود دارد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان عنوان کرد: خرید خدمات، تجهیزات و وسایل مصرفی استاندارد و یکنواخت شده است تا در محتویات، بسته و خدمات بیمه بین دفترچههای بیمهگر پایه اختلاف ایجاد نشود که به زودی محتویات این اقدام رونمایی میشود.
وی گفت: ۴۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در کشور زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند که بیش از ۸.۵ میلیون نفر آنها بیمه شده جدید هستند و همچنین ۱۳۰ هزار نفر بیمار خاص در کشور وجود دارد که ۶۵ هزار نفر آنها زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و مابقی از دیگر سازمانهای بیمهگر پایه خدمات دریافت میکنند.
محسنی بندپی افزود: به دنبال حذف فرانشیز داورها و اقلام مورد نیاز بیماران خاص هستیم و تاکنون فرانشیز ۱۰ خدمت به بیماران خاص صفر شده است.
وی ابراز کرد: همچنین در راستای تحقق بسته خدمتی بیماران سرپائی هر ساله ۲ هزار نفر متخصص به مراکز استانها و مناطق محروم اعزام میشوند و موظف هستند که مطب برقرار نکنند ولی در مقابل با ارائه تعرفه دولتی ما بهالتفاوت هزینه خدمات را دریافت میکنند.
ارسال نظر