۱۸۹۰۲۱
۱۵ نظر
۵۰۱۱
۱۵ نظر
۵۰۱۱
پ

ظریف: جان کری به من گفت اگر ناراحتی برو!

پس از گذشت چند ماه از «پیاده روی جنجالی ظریف - کری» ، وزیر خارجه ایران توضیحاتی در این زمینه ارائه داد.

پایگاه خبری انتخاب: پس از گذشت چند ماه از «پیاده روی جنجالی ظریف - کری» ، وزیر خارجه ایران توضیحاتی در این زمینه ارائه داد.

وزیرخارجه کشورمان درباره پیاده‌روی با وزیر خارجه آمریکا و پیشنهاد این ایده به ویژه‌نامه نوروزی جام جم گفت: ما ساعت ۲ بامداد به فرانکفورت رفته و سپس به ژنو رسیدیم و بدون هیچ استراحتی وارد مذاکرات ۵ ساعته شدیم و به دلیل خستگی و پرتنش بودن مذاکرات و وجود بحث‌های چالشی و اساسی احساس کردم باید مقداری بحث را تعدیل کنیم تا دوستان ما که می‌خواستند به بحث بپیوندند به مذاکرات برسند. در این فاصله گفتم می‌خواهم کمی قدم بزنم. جان کری هم با من آمد و چون آن هتل باغ نداشت در خیابان قدم زدیم.

وی درباره حاشیه‌های به وجود آمده پیاده‌روی با جان کری خاطرنشان کرد: وقتی از هتل قصد خروج داشتیم، حضور تعداد زیادی از خبرنگاران را در درب هتل برای شروع حاشیه‌سازی احساس کردیم اما فکر کردم اگر در این شرایط برگردم نقطه ضعفی را به طرف مقابل نشان خواهم داد که اصلا در شأن مردم ایران نیست .

ظریف ادامه داد: وزیر خارجه آمریکا به من گفت اگر ناراحتی می‌توانی برگردی که من به او پاسخ منفی دادم. این قدم زدن نه به معنای رفاقت است نه به معنای صمیمیت. بلکه صرفا برای عوض کردن فضای بسیار متشنج بحثی بود که در آن منافع ملی کشورم پیگیری می‌شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زیبا

    زنده باشی دلاور ......خسته نباشی

  • امیر

    خیلی گلی آقای ظریف

  • بدون نام

    خدا پشت و پناهت آقای وزیر

  • بدون نام

    آدمهای مغرض هرچیزی رابهانه ای قرارمیدن برای ایرادگرفتن شماکارت درسته توجهی به این حاشیه سازی های بچگانه نکنیدخسته نباشیدباآرزوی توفیق وسلامتی برای شما آقای ظریف

  • بدون نام

    بااااااااااااشه!

  • بدون نام

    آقای ظریف دمت گرم...

  • نعمت خدا

    اشتباه شما در تاریخ ثبت شد...از این به بعد خواهشا رعایت کنید آقای دکتر

    پاسخ ها

    • zzzzzzzzzzz

      وای 2باره این نظرداد

  • علی

    آخه چرا همچین اتفاق ساده ای باید انقد حاشیه ساز بشه... بابا بزارید با اعصاب راحت کارشونو کنن

  • امید

    دکتر ظریف؛ جواب ابلهان خاموشیست.نیاری نیست توضیح بدید.مادوست داریم.

  • آشنا

    امیدوارم که خداوند کمک ویار و یاورتان باشد به کوری چشم حاسدان -

  • بدون نام

    دوست داریم اقای ظریف

  • بدون نام

    اقای ظزیف برای سربلندی و سرافرازی ملت نازنین ایران دست مریزاد

  • علی م

    خدا قوت پهلوان - خسته نباشی دلاور
    جدا محبوترین دیپلمات ایرانی در حال حاضره
    خوشم میاد ازش
    آقای وزیر، ارادت ما را پذیرا باش
    انشااله این مسیر بسیار مهم را با موفقیت طی کنی
    مردم ایران به شما افتخار می کنند.

  • ایرانی

    اگه نمایندگان ملت را برای دفاع از حقوق و گذراندن ملت ایران از مشکلات و جنگ اقتصادی بایستی به آنان اعتماد و حمایت کنیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج