خودسوزی یک دستفروش مقابل شهرداری
خودسوزي يک شهروند خرمشهري در اعتراض به ممانعت شهرداري از فعاليتش، تنها اظهار تأسف اين شهرداري را به همراه داشت.
اين شهروند ۳۴ ساله روز شنبه اين هفته (۲۳ اسفند) بارها به شهرداري خرمشهر مراجعه کرد تا وسايل خود را تحويل و کار خود را ادامه دهد اما جوابي نگرفت و در نهايت با ريختن بنزين بر روي خود در محوطه شهرداري اقدام به خودسوزي کرد.
شهرداري خرمشهر روز دوشنبه با انتشار بيانيه اي در خصوص خودسوزي اين شهروند اعلام کرد: با نهايت تاسف و تالم از وقوع حادثه خودسوزي رو به روي شهرداري خرمشهر، با آرزوي سلامتي و ابراز همدردي عميق با شهروند گرامي و خانواده وي به اطلاع عموم مردم فهيم و شريف خرمشهر مي رساند، انتظار مي رود شهروندان در صورت هرگونه اعتراض به عملکرد شهرداري موارد را به مقام مافوق اطلاع دهند تا از بروز چنين حوادث ناگواري پيشگيري شود.
دستفروش خرمشهري هم اکنون در يکي از بيمارستان هاي اهواز تحت مداوا است و از درصد سوختگي او گزارشي در دست نيست.
شهرداري خرمشهر هفته گذشته اقدام به جمع آوري بساط دستفروشان خرمشهري کرد.
فرد مصدوم که مخارج زندگي خود و خانوادهاش را از اين راه تامين مي کند، مي گويد که بي مهري شهرداري موجب شد تا در تامين مخارج خانواده اش با مشکل رو به رو شود و به ناچار خودسوزي کند.
تلاش خبرنگاران براي اخذ نظرات شهردار و فرماندار خرمشهر در اين زمينه به دليل پاسخگو نبودن بي نتيجه ماند
نظر کاربران
این دوست عزیز که درآمد خودش رو از راه حلال کسب می کرد در حدود 70 درصد دچار سوختگی شده ، از هموطنان خواهش می کنم برای بهبودیش دعا کنند.
واقعا متاسفم برای .....
15 سال سابقه میدونید یعنی چی ؟ ایجاد اشتغال نمیکنید مانع کسب حلال هم نشید. طرف بره دزدی کنه یا اختلاس خوبه؟
آخه اگه شهرداری و شورای شهر و کلا عوامل شهرداری خودشان را در جای اون دست فروش قرار میدادند مطلقا باعث رنجش این قشر زحمت کش نمیشدند وفقط در جایگاه خودشان که هستند امورات شهروندان دیگر را نمیمبیند که چه جور میگذرد
مقصر آمریکا و اسرائیل هستند.....