اسد: منتظر اقدام واشنگتن هستیم
بشار اسد رییس جمهوری سوریه در واکنش به سخنان جان کری وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: همواره سخنانی را می شنویم اما باید منتظر اقدام عملی آمریکا بمانیم و بعداز آن تصمیم گیری کنیم.
وی اظهار داشت که دشمنان تلاش کردند با تحمیل محاصره و تحریم ملت سوریه و تخریب زیرساخت ها به اقتصاد سوریه ضربه وارد کنند.
رییس جمهوری سوریه بر اهمیت ادامه روابط راهبردی بین سوریه و ایران به ویژه در حوزه اقتصاد تاکید کرد و آن را به نفع دو ملت برادر دانست.
بشار اسد همچنین ایجاد سازوکارهای عملی و ساختارهای روشن را برای همکاری اقتصادی ایران و سوریه ضروری دانست.
طیب نیا نیز به روابط وهمکاری های مشترک ایران و سوریه در زمینه های گسترده و ریشه دار اشاره و تاکید کرد که ایران آمادگی کامل دارد تا تجربه های خود را در زمینه های توسعه ، فنی و مهندسی به سوریه منتقل کند.
وزیر اقتصاد ایران اظهارداشت: ایران باور دارد که باید در کنار سوریه و ملت آن بایستد، زیرا سوریه همچنان طرف اصلی در رویارویی با طرح های صهیونیستی در منطقه است.
وی خاطرنشان کرد: پیروزی دمشق در جنگ با تروریست ها ، عاملی اساسی در بازگشت امنیت و ثبات به سوریه است.
براساس این گزارش، بشار اسد بعداز این دیدار در اظهاراتی رسانه ای تاکید کرد که تنها ملت سوریه حق دارد و می تواند در باره آینده کشور ، نظام و رییس جمهوری خود تصمیم بگیرد و این سخن ما در چهارسال گذشته بوده است.
رییس جمهوری سوریه خاطرنشان کرد که برای ما مطالبات ، درخواست ها و رویکردهای ملت سوریه مهم است و هر آنچه در خارج از مرزها گفته می شود مانند حباب هایی هستند که بسرعت از بین می روند.
بشار اسد اظهارداشت: تنها گزینه پیش روی ما دفاع از سوریه است و از روز اول هم گزینه دیگری نداشته ایم.
وی گفت: تغییرات در عرصه بین المللی اگر صادقانه و عملیاتی باشد، خوب است و ابتدا باید با توقف حمایت سیاسی ، مالی ، نظامی از تروریست ها شروع شود.
رییس جمهوری سوریه افزود: باید برکشورهای اروپایی و کشورهای وابسته به آنها در منطقه فشار وارد کرد تا کمک های لجستیک ، مالی و نظامی از تروریست ها را متوقف کنند و دراین صورت است که می توان گفت تغییرات واقعی و حقیقی است.
ارسال نظر