۱۸۵۴۷۹
۳ نظر
۵۰۱۰
۳ نظر
۵۰۱۰
پ

عکس: اوباما و بوش در راهپیمایی «سلما»

اراک اوباما دیروز بعدازظهر به مناسبت پنجاهمین سالگرد راهپیمایی «سلما»، سخنرانی کرد.

فرارو: باراک و میشل اوباما دیروز با سفر به سلما، در پنجاهمین سالگرد راهپیمایی خونین برای کسب حقوق مدنی سیاهان آمریکا، شرکت کردند. جرج بوش و لورا بوش نیز در میان حاضران در این مراسم بودند. این برنامه در پنجاهمین سالگرد راهپیمایی ۵۰ مایلی در اعتراض به عدم به رسمیت شناخته شدن حقوق سیاهان، برپا شد.

جنبش مدنی مردم شهر سلما در سال ۱۹۶۵ در روز یک شنبه ای که بعدها یک شنبه ی خونین لقب گرفت، سرکوب شده بود. در این راهپیمایی شرکت کنندگان کتک خوردند و با گاز اشک آور روبه رو شدند در حالی که می خواستند از طریق یک راهپیمایی صلح آمیز از سلما به مونتگمری از حق رای خود دفاع کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • sadegh

    حیف که بمب اتم دست من نیست...

  • بدون نام

    امگار چيتوزه.....

    پاسخ ها

    • علي آقا

      دقيقا مثل چي توزه...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج