پسته خندان نخرید
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علومپزشکی در خصوص خرید پستهخندان هشدار داد و از مردم خواست تا از خرید این نوع پسته خودداری کنند.
سیدمحمود میرمعینی اظهار کرد: به جهت اینکه پوسته خارجی این پستهها از هم فاصله دارد انواع میکروب و گرد و غبار به راحتی درون آنها نفوذ کند. به همین علت بارمیکروبی این نوع پستهها بالاست و بهتر است افراد پستههایی که پوسته خارجی آنها اندکی از هم فاصله دارد را خریداری کنند.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه افزود: مشکل دیگر در زمینه پستههای خندان نوع فرآوری این پستههاست که آنها را غیرقابل مصرف میکند. بیشتر این پستهها اینگونه تهیه میشوند که پستههای دربسته را داخل آبگرم قرار داده و پس از انبساط و گرمشدن آنها را داخل آب سرد قرار میدهند و بدین ترتیب پوسته خارجی پستهها از هم باز میشوند. این فرآیند موجب میشود تا عمده ویتامینهای پسته از بینرفته و کم شود و پسته کیفیت خود را از دست دهد و ویتامینهایی که با مصرف پسته مورد نیاز است به بدن نرسد.
وی همچنین با بیان اینکه مغزپسته قرمزرنگ وجود ندارد، اظهار کرد: اصل مغز پسته، سبزرنگ است و مغز پسته قرمز وجود نداشته و این مغزها رنگ شده و غیربهداشتی هستند.
نظر کاربران
ما پسته دهن بست فعلا نمی فروشیم باید حتما خندان نخرید بخورید
پسسسسسسسته ام کجا بوده ماکه خیلی بتونیم بخریم همون پف فیله!!!!!!!!
نظر غیر کارشناسی وصد در صد اشتباه .پسته در ابتدا که کال می باشد مغزش سبز است و پس از رسیدن به رنگ قرمز در می آید .و پسته خندان بطور طبیعی اکثر پسته را تشکیل می دهد و مقدار کمی از تولید پسته دهن بست است که قیمت ان نیز پاین تز از نوع خندان می باشد .
ممنون از راهنمایی شما
این نوع پسته های نا مرغوب معمولا بعد از فرایند باز شدن پوسته سخت و خشک شدن مغز آن جمع میشود .اگر یک مشت از آن را بردارید و محکم گرفته و تکان دهید صدای مغز آن داخل پوسته به گوش میرسد . ولی پسته هایی که بهطور کامل رسیده و باز شده اند به دلیل پر کردن کامل فضای داخل پوسته وقتی تکان میدهیم صدا نمیدهد.