تجمع اعتراضی فرهنگیان در شیراز
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس با حضور در جمع شماری از فرهنگیان که بمنظور تامین مطالبات حقوقی خود در مقابل اداره کل آموزش و پرورش این استان اجتماع کرده بودند بر پیگیری مطالبات حقوقی و معیشتی آنها تاکید کرد.
حمیدرضا آذری در این اجتماع صنفی و آرام فرهنگیان افزود: مطالبات و درخواست های فرهنگیان استان را به مسوولان وزارت آموزش و پرورش انعکاس می دهم.
این گروه از فرهنگیان با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ کل کشور در مجلس شورای اسلامی، توجه به افزایش حقوق و ارتقای وضعیت معیشت معلمان و دیگر کارکنان آموزش و پرورش را خواستار شدند.
نمایندگان فرهنگیان نیز بر برداشتن آنچه که را که تبعیض در پرداخت حقوق و دریافتی های کارکنان وزارتخانه های مختلف نامیدند ، خواستار شدند و بر ضرورت حفظ جایگاه و منزلت معلمان در جامعه تاکید کردند.
این اجتماع صنفی که ساعت حوالی ۹ صبح یکشنبه آغاز شد، ساعت حوالی ۱۱:۳۰ پس از قرائت قطعنامه ای با طرح مطالبات فرهنگیان خاتمه یافت.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش فارس، ۷۸۹ هزار و ۵۲۹ دانش آموز در همه مقاطع تحصیلی از پیش دبستانی تا متوسطه در هشت هزار و ۶۰۹ آموزشگاه این استان در سال تحصیلی فعلی در حال تحصیل هستند.
بر این اساس، حدود ۶۵ هزار فرهنگی در مقطع کنونی در حال فعالیت در آموزش و پرورش استان هستند. همچنین شمار فرهنگیان بازنشسته استان حدود ۷۰ هزار نفر اعلام شده است.
ارسال نظر