"طراحي لباس" هم به جمع گروه رويدادهاي هنري جشنواره فجر پيوست
آسایش و اسکندری هم طراح مُد شدند
بعد از جشنواره های فیلم، تئاتر، موسیقی، هنرهاي تجسمی و شعر، امسال نوبت به طراحی و مد لباس هم رسیده است تا در گروه رویدادهای هنری فجر قرار بگیرد.
ستاد خبری نخستین جشنواره مد و لباس فجر كه از ۱۱ تا ۱۸ اسفند در تهران برگزار می شود، با ۲ بازیگر زن سینما که دستی در طراحی لباس فیلم ها نیز دارند گفتگو كرده و نظر آنان را درباره طراحی و مد لباس در ایران جویا شده است.
"ویشکا آسایش" بازیگری که هنوز با نقش قطام در مجموعه تلویزیونی امام علی (ع ) بیشتر شناخته می شود، استفاده از فرهنگ ایرانی در طراحی و تولید لباس را رمز زیباتر شدن پوشاک زنان می داند و می گوید:«زمانی که لباس های طراحی شده، فرهنگ ایرانی را نشان دهند و پشتوانه اجتماعی و تاریخی داشته باشند مخاطبان را ترغیب به استفاده از این طرح ها کرده و موجب تحول این هنر می شوند. »
این بازیگر که با فیلم «برف روی کاج ها» با کارگردانی «پیمان معادی» در جشنواره امسال فجر حضور دارد، با بیان این که تاکنون فرصتی برای بانوان ایرانی وجود نداشته است تا بدانند در چه فصلی چه نوع لباسی و با چه رنگ هایی انتخاب کنند، می افزاید: «برگزاری جشنواره مد و لباس فجر جایی است که طراحان در آن می توانند لباس و پوشاک شکیل، زیبا و متناسب با فرهنگ کشورمان را ارائه دهند و از نظر و سلیقه مردم نیز آگاه شوند.»
"ستاره اسکندری" هم توجه به فرهنگ اسلامی - ایرانی را بهترین راه برای تنوع بخشیدن به پوشاک مردم کشور می داند و تاکید می کند: «طراحان با مطالعه همه جانبه فرهنگ سنتی و تلفیق ریشه های آن با شرایط جامعه امروز و سلیقه مردم می توانند مد اسلامی - ایرانی را رواج داده و آن را عملی کنند. »
بازیگر مجموعه تلویزیونی «مرگ تدریجی یک رویا» ادامه می دهد: «اغلب طراحان، آثار بسیار زیبایی را خلق می کنند اما به دلیل محدودیت در بودجه نمی توانند آنها را به صورت انبوه تولید کنند و با قیمت پایینتری به مردم عرضه کنند، بنابراین فقط تعداد کمی از افراد جامعه قادر به خرید لباس ها با قیمت بالا هستند. »
ارسال نظر