قیمت صبح امروز سکه و طلا در بازار
در پی انتشار آمار ضعیف اقتصادی در آمریکا که تردیدها را نسبت به روند رشد این کشور برانگیخت، دلار با افت ارزش مواجه شد، به طوری که با کاهش ارزش دلار پیش از نشست وزرای دارایی منطقه یورو، قیمت طلا برای سومین روز کاری متوالی در بازارهای جهانی افزایش یافت.
با کاهش ارزش دلار قیمت جهانی طلا افزایش یافت. تازه ترین تحلیل تکنیکال اینوستینگ نشان می دهد که قیمت جهانی طلا در روزهای آینده بیشتر تحت تاثیر اوضاع مربوط به بحران بدهی های یونان، وضعیت شرق اوکراین و آمارهای اقتصادی آمریکا قرار خواهد داشت.
بدین ترتیب در معاملات روزگذشته بازارهای جهانی، بهای هر اونس طلا با ۵ دلار و ۵۰ سنت افزایش، به ۱۲۳۴ دلار و ۴۰ سنت رسید. هر اونس نقره با ۲ سنت کاهش ، ۱۷ دلار و ۴۱ سنت
هر اونس پلاتین با ۵ دلاری افزایش، ۱۲۱۵ دلار و هر اونس پالادیوم، با کاهش ۲ دلاری، ۷۹۱ دلار فروخته شد.
قیمت طلا، سکه و ارز در بازار تهران صبح سه شنبه ۲۸ بهمن:
ارسال نظر