۱۷۹۵۳۱
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

قیمت صبح امروز سکه و طلا در بازار

در پی انتشار آمار ضعیف اقتصادی در آمریکا که تردیدها را نسبت به روند رشد این کشور برانگیخت، دلار با افت ارزش مواجه شد، به طوری که با کاهش ارزش دلار پیش از نشست وزرای دارایی منطقه یورو، قیمت طلا برای سومین روز کاری متوالی در بازارهای جهانی افزایش یافت.

پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر: در پی انتشار آمار ضعیف اقتصادی در آمریکا که تردیدها را نسبت به روند رشد این کشور برانگیخت، دلار با افت ارزش مواجه شد، به طوری که با کاهش ارزش دلار پیش از نشست وزرای دارایی منطقه یورو، قیمت طلا برای سومین روز کاری متوالی در بازارهای جهانی افزایش یافت.

با کاهش ارزش دلار قیمت جهانی طلا افزایش یافت. تازه ترین تحلیل تکنیکال اینوستینگ نشان می دهد که قیمت جهانی طلا در روزهای آینده بیشتر تحت تاثیر اوضاع مربوط به بحران بدهی های یونان، وضعیت شرق اوکراین و آمارهای اقتصادی آمریکا قرار خواهد داشت.

بدین ترتیب در معاملات روزگذشته بازارهای جهانی، بهای هر اونس طلا با ۵ دلار و ۵۰ سنت افزایش، به ۱۲۳۴ دلار و ۴۰ سنت رسید. هر اونس نقره با ۲ سنت کاهش ، ۱۷ دلار و ۴۱ سنت

هر اونس پلاتین با ۵ دلاری افزایش، ۱۲۱۵ دلار و هر اونس پالادیوم، با کاهش ۲ دلاری، ۷۹۱ دلار فروخته شد.

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار تهران صبح سه شنبه ۲۸ بهمن:

قیمت صبح امروز سکه و طلا در بازار

قیمت صبح امروز سکه و طلا در بازار
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج