۱۷۶۷۸۷
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

وزارت کشور، انتخابات مجلس را کلید زد

معاون سیاسی وزارت کشور از آمادگی زمینه‌ها برای برگزاری انتخابات سال آینده خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: معاون سیاسی وزارت کشور از آمادگی زمینه‌ها برای برگزاری انتخابات سال آینده خبر داد.

«محمدحسین مقیمی» در سفر به استان ایلام و پس از ادای احترام به شهدای گمنام در جمع فرمانداران استان گفت: مسئولان و فرمانداران استان ایلام از هم اکنون برای انتخابات سال آینده یعنی انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی برنامه‌ریزی کنند.

او با بیان اینکه تمام تلاش مسئولان برای نشاط سیاسی در کشور در انتخابات سال آینده است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد، ادامه داد: هم‌اکنون نیز روز رأی‌گیری در یک نامه از سوی وزارت کشور به شورای نگهبان ارسال شده است.

معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر اینکه شرایط استان برای برگزاری انتخابات مطلوب است و امیدواریم مسئولان و فرمانداران شرایط لازم را برای نشاط هرچه بیشتر در بین مردم فراهم کنند، گفت: به‌طور قطع برگزاری با نشاط انتخابات در کشور باعث اتحاد بیش‌ازپیش مردم خواهد شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج