۱۷۵۳۹۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

چگونه می‌توان منشأ پول را ناپاک ندانست؟!

امير فضل اللهي در روزنامه ابتکار نوشت: در راستاي اين که روز گذشته محمدرضا باهنر يک نشست خبري برگزار کرد تا درباره پول هايي که گفته مي‌شود محمدرضا رحيمي به نمايندگان مجلس هشتم داد، توضيح دهد و ملت را از اشتباه بيرون بياورد که يک وقت فکر نکنند، نمايندگان شان در مجلس، از کسي پول گرفتند که اين روزها به خاطر«تحصيل پول نامشروع» به زندان محکوم شده است.

امير فضل اللهي در روزنامه ابتکار نوشت: در راستاي اين که روز گذشته محمدرضا باهنر يک نشست خبري برگزار کرد تا درباره پول هايي که گفته مي‌شود محمدرضا رحيمي به نمايندگان مجلس هشتم داد، توضيح دهد و ملت را از اشتباه بيرون بياورد که يک وقت فکر نکنند، نمايندگان شان در مجلس، از کسي پول گرفتند که اين روزها به خاطر«تحصيل پول نامشروع» به زندان محکوم شده است، ما هم تلاش مي‌کنيم به رساندن منظور ايشان به مردم کمک کنيم، چون انتخابات بعدي نزديک است و ممکن است که مردم تحت تاثير اين حرف ها قرار بگيرند.

در بخشي از اين نشست خبري خبرنگاري از باهنر پرسيد که وکيل آقاي رحيمي مطرح کرده که شما از نمايندگاني هستيد که از ايشان براي انتخابات پول دريافت کرديد اين موضوع چقدر صحت دارد؟‌

باهنر در پاسخي کاملا مرتبط با سوال گفت: حکمي بر عليه آقاي رحيمي معاون اول دولت دهم صادر شده و ايشان محکوم شده است که بايد دوران محکوميتشان را طي کنند، بنده در اين موضوع نه دخالت مي‌کنم و نه حرفي دارم. باهنر در ادامه ماشين حساب خود را بيرون آورد و همزمان با حساب و کتاب، گفت: اين طور مطرح شده که آقاي رحيمي پولي گرفته و آن را به تعدادي از کانديداها داده است، مثلا به هر کانديدا از اين ميزان پول به طور ميانگين ۵ ميليون مي‌رسد که اين مبلغ ۵ درصد هزينه‌هايشان است، احتمالا کانديداها هم نمي‌دانستند منشا اين پول ناپاک است.

حالا نگارنده اين سطور مي‌تواند دستورالعملي را تدوين کند تا هرکس که مي‌خواهد همينطوري از کسي پول بگيرد وهيچ گاه گمان نبرد که پرداخت کننده فکر بدي درسر دارد و يا پولش از منشا ناپاکي به دست آمده است:

۱- همين که تا زمان تحويل،پول دهنده زندان نرفته باشد کافي است. مثلا در آن زمان از ميان بابک زنجاني،شهرام جزايري و محمدرضا رحيمي، تنها شهرام جزايري پولش منشا ناپاکي داشت. البته از اين به بعد بابک زنجاني و محمدرضا رحيمي هم مشمول اين موضوع هستند.

۲- هنگام دريافت پول، درباره علت پرداخت آن، از پرداخت کننده سئوالي نکنيد! همين که او هيچ نمي‌گويد کافي است و شما با خيال راحت پول را بگيريد و مصرف کنيد.

۳- هيچ گاه به اين که پول از کجا آمده، کاري نداشته باشيد! به شما چه مربوط است؟ يک نفر دوست دارد پولش را بريزد توي جوب. شما پولتان را بگيريد و برويد. اين طوري از منشا پول خبردار نمي‌شود،چه رسد به پاکي يا ناپاکي آن.

۴- اگر به غير از شما، به دوستان شما هم پول پرداخت شده باشد، سعي کنيد با آن ها درباره همه چيز حرف بزنيد، غير از آن پول. چرا که ممکن است در حين صحبت هاي شما با همديگر، نکته اي درباره منشا، آن پول و ناپاکي آن گفته شود.

۵- اگر زماني بخت يار نبود و همه چيز افشا شد و يا پرداخت کننده پول نامردي کرد و همه چيز را گفت و شما مجبور شديد در اين باره نشست خبري برگزار کنيد و به سئوالي در اين باره پاسخ دهيد، اين جمله پاسخ خوبي است وسئوال کننده را به گونه اي مبهوت خواهد کرد که مجبور است، قانع شود. بگوييد: «بنده در اين موضوع نه دخالت مي‌کنم و نه حرفي دارم.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج