شناسایی متهمان ارسال صیغه پیامکی
رییس انجمن مددکاری ایران گفت: ضعف در نظارت بر آگهیها و پیامکهای تبلیغاتی همچنین بی توجهی به آموزش جوانان دلیل ارسال صیغه پیامکی است.
رییس انجمن مددکاری ایران افزود: افراد با پرداخت مبلغی به ارگانها اقدام به ارسال پیامک به اقشار مختلف جامعه میکنند که این امر ممکن است با واکنشهایی از سوی خانواده همراه باشد و همچنین سوءتفاهمهایی را نیز در پی داشته باشد و باید توجه کرد رسیدن این پیامک به دست دختران محصل میتواند همراه با آسیب باشد.
اقلیما همچنین به ضعف نظارتی بر روی آگهیهای نشریات نیز اشاره کرد و گفت: بارها گفته شده است که درج برخی تبلیغات در نشریات نیاز به اخذ مجوز دارد و حتی سازمان نظام پزشکی چندین بار معترض شده که باید تبلیغات پزشکی در صورت داشتن مجوز از این سازمان درج شود اما نشریات تنها به فکر کسب سود هستند و سازمانی هم بر این امر نظارت نمیکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تصریح کرد: به نظر میرسد این پیامک تنها برای تبلیغ دفترخانه باشد و هنگام مراجعه افراد طبق ضوابط عمل شود چراکه بدون اذن پدر صیغه خوانده نمیشود و صیغهای هم که خوانده میشود باطل بوده برای همین زمان مراجعه احتمالا این امر انجام نمیشود و دفترخانه در نهایت مجبور است طبق ضوابط قانونی عمل کند و تنها چنین چیزی را برای تبلیغات اولیه و بازاریابی ارسال کرده باشد.
رییس انجمن مددکاری ایران درباره تبعات صیغه شدن دختران بدون اطلاع خانواده و اذن پدر هشدار دارد: باید دید یک دختر میداند که صیغه شدن به چه معناست و میداند اگر دیگران مطلع شوند آبروی او خواهد رفت و دیگر ازدواجی نخواهد داشت. اگر خانواده هم بفهمد که او این کار را انجام داده است دختر تمام زندگی خود را میبازد. حتی دختری که زمان عقد یا نامزدی رسمی جدا میشود نیز برای ازدواج مجدد با مشکل مواجه میشود.
اقلیما تصریح کرد: عرف جامعه ما دختری که پنهانی صیغه میشود را دارای مشکل اخلاقی میداند و او برای ازدواج دائم به مشکل میخورد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: اما هنوز این آسیبها در هیچ دبیرستان دخترانهای گفته نمیشود، از سوی دیگر آنها نمیدانند اگر باردار شوند با چه مشکلات عدیده ای مواجه میشوند.
منبع: برنا
ارسال نظر