زمان پرداخت عیدی آخر سال مستمری بگیران
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از پرداخت عیدی مستمری بگیران این سازمان پس از اعلام میزان آن از سوی دولت تا پایان بهمن ماه سال جاری خبر داد.
«سیدتقی نوربخش» افزود: به همین منظور رقم یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت عیدی مستمری بگیران تامین اجتماعی در نظر گرفته شده و در صورتی که دولت رقم آن را همین امروز هم مشخص کند، ما مشکلی برای پرداخت آن نداریم.
وی تصریح کرد: هنوز رقم عیدی مستمری بگیران از سوی دولت تعیین نشده است و به محض اطلاع از این موضوع ما نسبت به پرداخت آن اقدام می کنیم.
*رسیدگی به مشکلات و معیشت بازنشستگان جزو وظایف اصلی ماست
نوربخش با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات و معیشت بازنشستگان جزو وظایف اصلی ماست، افزود: در حال حاضر دو میلیون و ۳۰۰ هزار مستمری بگیر اصلی و چهار میلیون و ۸۰۰ هزار با افراد تبعی آن تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند.
وی تصریح کرد: ما برای رفاه حال مستمری بگیران از جمله بازنشستگان از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم به طوری که در سال ۹۳ و در حد مقدورات میزان مستمری ااین افراد ۲۵ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: همچنین موضوع بیمه تکمیلی آنها نیز کمک هایی شد و حق خواروبار و مسکن این افراد را نیز به دو برابر افزایش دادیم.
*بودجه سال ۹۴ سازمان تامین اجتماعی ۵۷ هزار میلیارد تومان
نوربخش بودجه سال ۹۴ سازمان تامین اجتماعی را ۵۷ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در این بودجه نیز توجه ویژه ای به بحث مستمری بگیران به ویژه در حوزه درمان این افراد در سازمان شده است.
*خدمات درمانی به مستمری بگیران ۱۰۰ درصد رایگان می شود
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: سعی خواهیم کرد با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۱۰۰ درصد خدمات درمانی به مستمری بگیران در مراکز تحت قراردادمان رایگان شود.
نوربخش ادامه داد: این خدمات در بخش بستری بدون پرداخت وجه از سوی مستمری بگیران رایگان خواهد شد که به همین منظور منابع مورد نیاز آن نیز در بودجه سازمان تامین اجتماعی دیده شده است.
نظر کاربران
خدا خیرت بده ننه
اون وقت میشه بگید اون مبلغ 2 برابر چقدر بود!!!!!!!
خدایی روش میشه بگه اون مبلغ افزایش حق مسکن و خوارو بار چقدر بوده!!!!
سلام باسی وشش سال پرداخت حق بیمه 972000تومان حقوق میگیرم توراخدا به کجا مراجعه کنم
باسلام ایا کسانی که بیش از 30 سال بیمه پرداخت نموده باید کمتر از یک میلیون دریافتی داشته باشند.در کشورهای پیشرفته بازنشستگان را به مسافرت تفری رایگان می فرستند. پزشگ به بالین در منزل مراجعه می کند.به کسانی که منزل ندارند منزل با وام بانکی تحویل می دهند. لطفا به بازنشستگان احترام بگذارید.ما بازنشستگان روزی احترامات خواصی داشتیم. استاد سلمانی سرم را سرسرسی متراش این سر در دیار خود عالمی دارد؟متشکرم