برنامه جدید دولت درباره عفاف و حجاب
معاون امورزنان و خانواده ریاست جمهوری از برنامه دولت تدبیر و امید برای انتخاب سالانه ۱۰ درصد مدیران کشور از میان زنان و نیز برنامه های جدید دولت در زمینه عفاف و حجاب خبر داد.
شهیدخت مولاوردی عصر چهارشنبه در حاشیه سفر هیات دولت به استان خراسان جنوبی در کارگروه تخصصی زنان و خانواده گفت:' عزم دولت بر اصلاح نظام اداری کشور است و در این راستا، ما بحث مدیریت زنان را بطور جدی پیگیری می کنیم تا طی سه سال آینده هرسال ۱۰ درصد مدیران از میان زنان انتخاب شوند.'
وی همچنین خبر داد که سند راهبردی حوزه زنان و خانواده در دولت در حال نهایی شدن است.
مولاوردی در ادامه سخنانش، از آسیب شناسی وضعیت موجود عفاف و حجاب کشور در دولت خبر داد و گفت که بررسی ها در این زمینه به نتایج خوبی رسیده است و این نتایج برای اخذ تصمیم بزودی در هیات دولت مطرح خواهد شد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری با اشاره به ورود دفتر بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری به بحث عفاف و حجاب گفت: این دفتر سلسله نشست هایی را با نقد گذشته و نگاه به آینده در خصوص عفاف و حجاب برگزار کرده است.
مولاوردی از دستور رییس جمهور مبنی بر در دستور قرار گرفتن اقدامات ایجابی در خصوص عفاف و حجاب خبر داد و تاکید کرد: عرضه پوشش اسلامی در راستای این دستور انجام خواهد شد.
وی همچنین از تشکیل کارگروه تعمیق باورهای دینی در معاونت امور زنان و خانواده خبرداد و گفت: از پیشنهادات ارائه شده به این کارگروه استقبال می کنیم.
وی جایگاه این معاونت را سیاست گذاری دانست و تاکید کرد:دنبال بازنگری و اثرگذاری تشکیلات زنان هستیم.
مولاوردی در همین راستا از برگزاری همایش ملی اعتدال و زن در روز زن داد و کاهش ساعت کار زنان را به صلاح آنان ندانست.
معاون امورزنان و خانواده رییس جمهور، ایجاد تعادل و توزان های مختلف را ماموریت معاونت زنان دانست و بیان داشت: مهمترین آن ایجاد توازن بین کار و زندگی زنان است.
رویکرد دولت در عرصه فرهنگ
مولاوردی، رویکرد برنامه های فرهنگی دولت را بازگشت جامعه به راه خلاقیت، مسئولیت و امنیت دانست و تصریح کرد: باید دستگاه های فرهنگی از فعالیت محوری به سمت اثربخشی تعییر جهت دهند تا شاهد تغییر فضا در جامعه باشیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: دولت تلاش دارد با تغییر نگاه ها از باید به باور برسیم و در حوزه زنان، باورهای دینی را نهادینه کنیم.
وی رسیدن از ظاهر به معنا و از تبلیغ به تعمیق را جزوبرنامه های دولت عنوان کرد و بیان داشت: دولت به یک دولت فرهنگی تبدیل خواهد شد و تغییر دین دولتی به دولت دینی مصممانه پیگیری می شود که این روند قطعا در حوزه زنان نیز اثر گذار است.
مولاوردی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در مجلس نیز به تصویب رسیده است، عنوان کرد: راهکارهای ۳۲۶بندی آن ۲۶ دستگاه را متولی امور فرهنگی کرده است.
دفاع از توسعه منطقه ای
معاون رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: توسعه منطقه ای، کشور را به سمت یک توسعه متوازن، همه جانبه، درونزا و پایدار سوق خواهد داد.
وی با بیان اینکه محقق شدن بسیاری از درخواست ها و مطالبات مردم در گروی تحقق برنامه های دولت در سطح عمومی و سیاست های کلی و سیاست های داخلی و خارجی دولت است، تاکید کرد: بسیاری از آسیب های اجتماعی که حوزه زنان و خانواده را درگیرخود کرده است، ریشه در معضلات و مشکلات فقر اقتصادی دارد.
مولاوردی تصریح کرد: اگر زمینه های لازم برای اجرا و تحقق برنامه های دولت فراهم شده و این برنامه ها با موفقیت قرین شود، بسیاری از مشکلات حوزه زنان و خانواده خود به خود حل خواهد شد.
معاون امورزنان و خانواده رییس جمهور با اشاره به قدم های بزرگی که دولت در زمینه اقتصاد طی شانزده ماه فعالیت خود برداشته است، بیان کرد: انتظار محقق شدن تمام شعارهای دولت در زمان انتخابات انتظار به جایی نیست و باید زمان سپری شود.
وی با بیان این که پایه های درستی در چهارچوب تحقق وعده ها و شعارها ایجاد شده است عنوان کرد: بازگشت مدار مدیریت جامعه به ریل عقلانیت و تدبیرو اعتدال و خرد جمعی اتفاق عظیمی است که نتیجه آن را درکنترل تورم شاهد بودیم.
مولاوردی با اشاره به تلاش هایی که دولت درجهت خروج اقتصاد از رکود دارد تصریح کرد: دولت کشور را در شرایطی تحویل گرفت که تورم رکودی و رکود تورمی به حد اعلا رسیده بود.
معاون امورزنان و خانواده رییس جمهور گفت: هر قدمی که دولت به سمت کنترل تورم بردارد از آن طرف خطر ازدیاد رکود را در پی دارد و بالعکس لذا قدم ها باید حساب شده باشد و بسته پیشنهادی دولت که اکنون در مجلس باقی مانده، می تواند رونق اقتصادی را محقق سازد.
وی جذب سرمایه گذاری خارجی و اشتغالزایی را ایده دولت در سفرهای استانی دانست و گفت: این ایده می تواند به توسعه استان ها بسیار کمک کرده و رونق ایجاد کند.
وی در ادامه توسعه همه مناطق کشور را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: بررسی ها نشان داده کمتر از ۳۰ درصد برنامه پنجم توسعه کشور به دلیل آرمانی بودن آن محقق نشده است.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور بیان کرد: برنامه ششم توسعه را با پروژه های عملی قابل تحقق تدوین خواهیم کرد.
مولاوردی در همین راستا خبر از انعقاد تفاهمنامه با معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری برای استفاده از ظرفیت توان افزایی دختران دانشجو داد تا به اقتصاد دانایی محور برسیم.
ارسال نظر